Домашно кино | сериалите The Good Mothers; Transatlantic и Tiny Beautiful Things

Какво ново по стрийминг платформите

The Good Mothers

Основаният на истински събития сериал представя историята на три жени, които участват в "Ндрангета" - най-мощната мафиотска група в Италия, вкоренена в най-бедния регион на страната, Калабрия. Те дръзват да се противопоставят на престъпния клан, като започват работа с прокурор Алесандра Черети, за да подкопаят основите му и го разрушат в името на по-добро бъдеще за децата си. И това се случва.

Премиера, Disney+ и Hulu

Transatlantic

Историческият драматичен минисериал, базиран на романа The Flight Portfolio от 2019 г. на писателката Шерил Стрейд, следва двама американци и техните съюзници, докато организират спасителна операция в Марсилия през 1940 г. Рискувайки живота си, те създават "Комитета", за да помогнат на повече от 2000 души - художници, писатели и други бежанци, да избягат от Европа в САЩ по време на Втората световна война. Американците наемат вила в края на града като убежище за бегълците. В ролите са Джилиан Джейкъбс, Кори Майкъл Смит, Делейла Пиаско, Кори Стол и др.

Премиера, Netflix

Tiny Beautiful Things

Още един базиран на книжно заглавие сериал. Клеър е образ от творчеството на Черил Стрейд - неуспешна писателка, която става автор на хумористична и популярна колонка под псевдонима "Скъпа Шугър". В нея Клеър дава съвети на читателите, докато самата тя има нужда от такива - бракът й не върви, дъщеря ѝ я отблъсква... Давайки ум на другите, колумнистката постепенно започва да споделя ключови моменти от живота си и да се рови в своите незараснали рани, което може би ще доведе и до решаване на проблемите ѝ. Премиера, Hulu

Все още няма коментари
Нов коментар