Домашно кино: Рейчъл Вайс в Dead Ringers, римейк по Кроненбърг

Какво ново по стрийминг платформите

Dead Ringers

Нов прочит на едноименния психологически трилър на Дейвид Кроненбърг от 1988 г. В оригинала Джеръми Айрънс изпълнява двойната главна роля на близнаци гинеколози, докато в актуалния телевизионен римейк в образите на докторките влиза Рейчъл Вайс.

Близначките Елиът и Бевърли Мантъл споделят всичко - от наркотиците до любовниците си, но страстта, която най-силно ги сплотява, е идеята да пречупят остарелите гинекологични практики и да достигнат до нов етап в изследванията на женското здраве, дори това да означава да прекрачат границите на медицинската етика.

Премиера, Prime Video Original Series, 21 април

Любов и смърт

Криминален минисериал, създаден по действителен случай. През 1980 г. домакинята от Тексас Кенди Монтгомъри (Елизабет Олсън) е обвинена в бруталното убийство на своята добра приятелка Бети Гор. Монтгомъри има кратка афера със съпруга на Бети, която един ден подвига темата за изневярата пред Кенди и завършва с 41 рани след атака с брадва. Режисьор и изпълнителен продуцент е Лесли Линка Глатър ("Вътрешна сигурност", "Истинска кръв", "Западното крило", "Спешно отделение").

Премиера, HBO Max, 27 април

How to Get Rich

Лесно ли е да забогатееш или поне да поддържаш сносно материално състояние? Netflix кани американския предприемач и финансов експерт Рамит Сети, автор на бестселъра на New York Times за 2009 г. I Will Teach You to Be Rich, да влезе в ролята на съветник. Той се среща с различни хора с разнообразни казуси, за да им помогне да подобрят финансовата си култура и да направи живота им малко по-богат чрез съветите и трикове си.

Премиера, Netflix

Все още няма коментари
Нов коментар