🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино: Дженифър Гарнър в The Last Thing He Told Me

Какво ново по стрийминг платформите

The Last Thing He Told Me

Новият лимитиран сериал на Apple TV+ е базиран на едноименния роман на Лора Дейв - бестселър с 2 млн. продадени екземпляра. В главната роля е Дженифър Гарнър, която влиза в ролята на Хана, съпруга на внезапно и мистериозно изчезналия успешен финансист Оуен. Полицията го подозира в сериозни финансови престъпления, а Хана започва самостоятелно разследване, по време на което открива, че изобщо не е познавала съпруга си. Междувременно трябва да изгради връзка с 16-годишната му дъщеря. В ролите са и Николай Костер-Валдау и Ангури Райс.

Премиера, Apple TV+

Beef

Mрачен комедиен сериал на Netflix, в който един дребен инцидент на пътя променя живота на главните герои. След него Дани Чо (Стивън Йън) и Еми Лао (Али Уонг) се опитват да продължат напред, сякаш нищо не се е случило, но събитието отключва техните най-тъмни страни и те започват да изливат целия си гняв към живота до опасни крайности.

Премиера, Netflix

The Diplomat

Още един нов сериал на Netflix - напрегнат политически трилър с участието на Кери Ръсел, Руфъс Сюъл и Рори Кинър. В него новият американски посланик във Великобритания се казва Кейт Уайлър - високопоставена позиция, на която тя попада случайно и за която е напълно неподготвена. Тя бързо е натоварена със задачата да разсее развихрила се международна криза, като същевременно се опитва да поддържа все по-обтегнатия си брак.

Премиера, Netflix, 20 април

Все още няма коментари
Нов коментар