🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино: Лили-Роуз Деп и Ейбъл Тесфайе в "Идолът", Сет Роуган в Platonic

Какво ново в стрийминг платформите

"Идолът"

Сериалът "Еуфория" на HBO предизвика еуфория още с първите си излъчени епизоди. Сега сме готови да поемем нова доза шок от неговия създател - режисьорът Сам Левинсън, този път с фокус върху задкулисието на шоу индустрията и в сътрудничество с музикалната звезда Ейбъл Тесфайе (The Weeknd).

"Най-перверзната любовна история на Холивуд", както е представен силно очакваният тв проект, идва с прилежащите пороци на славата - злоупотреба с наркотици, алкохол и секс. Главните роли са поверени на Лили-Роуз Деп, дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради, и на самия The Weeknd.

Деп влиза в ролята на изгряващата попзвезда, чието последно турне се проваля заради преживения от нея нервен срив. Решена да върне статута си на най-великата и сексапилна попзвезда на Америка, Джоселин се запознава с Тедрос, импресарио в нощен клуб с тъмно минало и едновременно с това гуру за взаимопомощ и лидер на модерна секта, и двамата набързо се въвличат в токсични отношения.

Премиера, HBO, 4 юни

Първите пет

Премиерата на първата финландска документална поредица на HBO Max, която предлага задълбочен поглед към правителството на Сана Марин и пътя на бившата министър-председателка. Поредицата от три части показва случващото се зад кулисите на финландския кабинет, изследвайки темите за властта и жените в политиката. Кои са тези амбициозни, сдържани жени, които движат политическата култура напред и са вдъхновение за целия свят? Откъде идват те и какво ги мотивира?

Премиера, HBO Max, 9 юни

Platonic

Комедиен сериал с участието на Роуз Бърн и Сет Роуган, които са Силвия и Уил - някога най-добри и платонични приятели, разделили се за дълго след скандал. Години по-късно те се срещат отново и започват да разнищват какво ги е довело до разрива. В желанието си да възстановят някогашните отношения те дестабилизират актуалния си живот по забавен начин.

Премиера, Apple TV

Все още няма коментари
Нов коментар