🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино: завръщането на Black Mirror

Какво ново по стрийминг платформите

Black Mirror 6

След 4-годишна пауза започва новия, шести, сезон на един от най-успешните и въздействащи сериали на Netflix. Очакваме пет завладяващи истории, идващи с приятно предупреждение към зрителите от създателя Чарли Брукър - да пренебрегнат очакванията си, тъй като това ще бъде най-непредсказуемият сезон досега.

Какво ще видим: жена, която разбира, че стрийминг платформа е създала драма, адаптираща живота ѝ, и то със Салма Хайек Пино в главната роля; двойка, която пътува до шотландско градче, за да започне работа по документален филм за природата наоколо, но се оказва привлечена от местна история за шокиращи събития от миналото; една алтернативна 1969 г., в която двама мъже изпълняват високотехнологична мисия и се борят с последиците от невъобразима трагедия.

В епизодите участват Салма Хайек, Арън Пол, Майкъл Сера, Химеш Пател, Роб Дилейни, Бен Барнс и др.

Премиера, Netflix, 15 юни.

The Crowded Room

Том Холанд и Аманда Сайфрид са в главните роли на нов минисериал от носителя на "Оскар" Акива Голдсман ("Красив ум", "Аз съм легенда"). Проследяваме Дани Съливан - арестуван в Ню Йорк през 1979 г. заради участието си в престрелка. Рия Гудуин е следовател, която го смята за невинен и се опитва да разбере причината за стрелбата. През серия от интервюта тя разкрива историята на живота на Дани и мистериозното му минало.

Премиера, Apple TV+, 9 юни

Extraction 2

Продължението на екшъна с Крис Хемсуърт в главната роля. В края на първата част героят му изглеждаше мъртъв, но смъртта му се оказва привидна. В новия филм историята се завърта около семейството на безмилостен грузински гангстер, затворени в строго охранявана зона. Наемникът Тайлър Рейк отново се впуска в самоубийствена мисия, за да ги спаси.

Премиера, Netflix, 16 юни

1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    selofia avatar :-?
    Селофия

    Оффф... абцулютни англоезични чалги.. освен черно огледало...
    Абе вие в Капитал... не знаете ли и други европейски езици? А?.. какъв точно ИИ публикува тва?..

    Искаме да знаем за и гледаме ... испански... чешки.. френски... немски и др. европейски филми, а не нетфликс бургери..
    Аман от долнокачествени за убийства и с крива ориентация..

    Нередност?
Нов коментар