Ще се запази ли възходът на електронната търговия

Емил Вагенщайн от Ozone.bg и Михаил Димитров от OLX.bg за тенденциите в онлайн пазаруването по време и след коронакризата в новия епизод на "Парите говорят"

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Като Коледа през март. Така онлайн платформите за електронна търговия описват ефекта, който има затварянето на България заради коронавируса върху техния бизнес.

Онлайн пазаруването, как му повлия коронакризата и ще задържи ли темповете на бърз ръст е темата на новия епизод на подкаста за инвестиции "Парите говорят". Гостуват Емил Вагенщайн, мениджър "Бизнес развитие" в Ozone.bg и Михаил Димитров, мениджър "Бизнес развитие" в OLX.bg. Те разказват как са се променили потребителските навици и поведение по време на извънредното положение, правят прогнози кои от тях ще се запазят след връщането към нормалния начин на живот и разказват какви са спънките пред развитието на електронната търговия в България. В епизода ще чуете още как платформите за търговия могат да са от полза на офлайн търговци, които искат да преминат онлайн.

Бележка от редактора: Разговорът е записан на 28 май.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Парите говорят" в Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify или ни последвайте в SoundCloud. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

"Парите говорят" е подкаст сериал за инвестиции и финансово планиране на мрежата за български подкасти "Говори интернет" и "Капитал". В поредица от епизоди интересни и компетентни събеседници съветват как да се инвестира умно в недвижими имоти, криптовалути, борсово търгувани фондове, финансови иновации, алтернативни източници на енергия, AI и др.

Всички епизоди от първия сезон на "Парите говорят" можете да намерите тук.

Чуйте и предишния епизод:

Дигиталните портфейли - как работят и накъде ще се развиват

Валентин Генев от американската компания Modus Box разказва за следващите стъпки в еволюцията на виртуалните разплащания в новия епизод на подкаста "Парите говорят"

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал