Готови за следващата кариерна стъпка с най-доброто Executive MBA образование от Австрия

Готови за следващата кариерна стъпка с най-доброто Executive MBA образование от Австрия
Готови за следващата кариерна стъпка с най-доброто Executive MBA образование от Австрия
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

За да се подготвят за следващата стъпка в кариерното си развитие, много мениджъри залагат на международно продължаващо образование от най-високо ниво. Това не е случайно - правилната MBA програма открива изцяло нови перспективи. Пример за това е Global Executive MBA на WU Executive Academy, която се класира на 34-то място в света в EMBA класацията на Financial Times - най-значимата MBA класация за годината.

Международните акредитации и класирания са ключови фактори при избора на MBA програма, тъй като са обективни показатели за качеството й. WU Executive Academy е сред малкото институции, които се радват на рядката "тройна акредитация" от AACSB, AMBA и EQUIS. "Едва около 100 бизнес училища в света могат да се похвалят с това. В допълнение, ние сме сред 50-те най-добри MBA програми според EMBA класацията на Financial Times за четвърта поредна година и в топ 35 в света за втори път след 2020 г. Нашите възпитаници са класирани на 11-о място по трудов стаж, а средната им заплата от над 219 000 щатски долара и повишението на заплатите с 54% (в сравнение с преди MBA обучението) са впечатляващи.

По отношение на общата удовлетвореност от програмата, Global Executive MBA постигна изключително висок резултат - 9.75 от възможни 10 точки - по-добър дори от този на първите 5 програми в класацията", казва проф. Барбара Щьотингер, декан на WU Executive Academy.

Повече от 70% от студентите в Global Executive MBA идват от чужбина и често в един випуск има представители от над 25 държави. Половината преподаватели са от над 240 партньорски университета и водещи компании от цял свят, а учебните пътувания до САЩ, Южна Америка и Азия са неразделна част от програмата. Това е от особена важност, тъй като колкото по-международно ориентирана е една MBA програма, толкова по-добре тя отразява корпоративната реалност на участниците.