🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

КапиталНО

Изказванията от седмицата

Христо Петров-Ицо Хазарта
Христо Петров-Ицо Хазарта
Христо Петров-Ицо Хазарта    ©  Цветелина Белутова
Христо Петров-Ицо Хазарта    ©  Цветелина Белутова
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Това е една държава, в която 7 млн. човека седим и чакаме ти да си вдигнеш телефона. И получих отговор - да приятелю, обичам те, ти за мен си страхотен, ще направя всичко, ще ти се обадя след това да ти кажа. До ден днешен това обещание остана неизпълнено. Той ме излъга."

Депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров-Ицо Хазарта пред bТВ

"Границата е приватизирана за над 10 години от лицата на мутренското минало под благосклонния поглед на партията-майка и държавата, която нехае за пропуснати ползи за стотици милиони, компрометиране на България пред ЕС, невъзможност да влезем в Шенген и поемане на неоправдани рискове за здравето на гражданите на цяла Европа."

Зам.-министърът на земеделието Иван Харизанов пред "Дневник.бг"

"Трябва направо да ви кажа, че макар аз да съм вярващ и църковен човек, никак не обичам хора, които парадират с вярата си и шумно обявяват колко са набожни. За мен това е много глупава работа. Това не е вяра, а някаква самоувереност, която не вдъхновява, а се хвали. Вярата е нещо, с което човек се занимава тихо и насаме. Тя е интимно занимание."

Проф. Калин Янакиев пред Dnevnik.bg

"Безобразието отива дотам, че от Българската православна църква казват, че признават църквата в Северна Македония, а за името й ще размислят в следващия период. Кои сте вие да размисляте?"

Македонският президент Стево Пендаровски в интервю за телевизия "24", цитирано от БТА

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал