🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

КапиталНО

Изказванията от седмицата

Заседание на 48 народно събрание - Радостин Василев
Заседание на 48 народно събрание - Радостин Василев
Заседание на 48 народно събрание - Радостин Василев    ©  ЮЛИЯ ЛАЗАРОВА
Заседание на 48 народно събрание - Радостин Василев    ©  ЮЛИЯ ЛАЗАРОВА
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Пуническите войни ще продължават дотогава, докогато българският Картаген в Банкя не падне. Докато не се отстрани ГЕРБ от управлението, българската политическа система ще стои затлачена. Ще има 6-7 избора, но Картаген ще падне."

депутатът от "Продължаваме промяната" Радостин Василев пред БНТ

"Вероятно сте разбрали, че има подадена жалба в Комисията за защита на конкуренцията срещу решението за обявяване на обществената поръчка за доставка на хеликоптер (HEMS) под наем и т.н. Всичко това е абсолютно умишлено, целенасочено, тенденциозно, манипулативно с цел саботаж и да не бъде доставен този така необходим хеликоптер, който трябва да спасява човешки животи, и да продължаваме да бъдем единствената държава в ЕС без HEMS!"

изпълнителният директор на "България Хели мед сървиз" Георги Гвоздейков в профила си във Фейсбук

"Представете си, щом парламентът успя така да отстрани председателя на Сметната палата, как се чувства един директор на дирекцията за вътрешен одит в една община. А предстоят местни избори."

бившият председател на Сметната палата Цветан Цветков пред "Медиапул"

"Когато говорите за милиционерщина, обиждате вашия колега Младен Маринов, който е завършил пазарджишкото училище. Уважавам професията на хората, които се занимават с пожарогасене. Но предпочитам да бъда комунистически следовател, а не комунистически пожарникар. Бойко Борисов е излязъл точно на това правно основание от МВР, не че иска да напусне БКП."

депутатът от "Продължаваме промяната" Бойко Рашков в парламента

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал