🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

КапиталНО

Изказванията от седмицата

Крум Зарков    ©  ЮЛИЯ ЛАЗАРОВА
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Стратегията на щрауса никога не е била особено ефективна. И сега ни предстои да видим. Най-страшното нещо, което може да се случи, е нищо да не се случи. И аз, докато съм министър на правосъдието, ще използвам всичките си правомощия в крайна сметка да стигнем до дъното на тази история, за да можем да се оттласнем от дъното, на което сме затлачени от толкова дълго време."

служебният министър на правосъдието Крум Зарков пред Dnevnik.bg

"Забавлението, което предлага играта на въртележка, върви с уточнението, че е възможно да загубиш равновесие, внимание и добра видимост за детайлите. Същото се отнася за политическата въртележка. Да се надяваме, че участниците в нея имат стабилен вестибуларен апарат."

служебният министър-председателят Гълъб Донев пред журналисти

"Такъв, какъвто беше Борисов, повече няма да се върне, но това е абсолютна победа за него - той излиза от изолация и измива образа си пред западните партньори."

политологът Първан Симеонов пред "Нова тв"

"Не съм вярващ. Но вярващите не могат да ме убедят, че Господ има чувство за хумор. Прекалено много хора са въвлечени в тази вяра в отвъдното. Точно затова той не може да си позволи да се шегува. Той трябва да ги управлява. А това се прави с всяване на респект и страх. Властта не притежава чувство за хумор."

актьорът Самуел Финци пред Dnevnik.bg

"Мария грабваше вниманието на публиката и журито със своята пластичност и артистичност. За нея казваха, че се откроява като хубаво цвете в целия букет на концерта. Тя бе перфектна във всяко отношение - общителна, скромна, без претенции за каквото и да било."

учителката на Мария Габриел Любка Шопова пред БНР

2 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    selofia avatar :-|
    Селофия

    калинката също е грациозна, червена, с черни точки и главица.. обаче освен красота... има някакъв замисъл в съшествуването и, но не сме чули някой да отглежда калинки...
    Освен ББ.. той яде жаби!

    Нередност?
  • 2
    selofia avatar :-P
    Селофия

    Жабата съди щъркела. Лъва съдия
    - Той яде жаби!
    Лъвът: - Е, не е хубаво това.. трябва да се накаже..
    Жабата: -Да се накаже с отрязване на главата!
    - Е, то много жестоко наказание.. айде, ще му отрежем опашката... Обаче докъде да я отрежем..
    - До шията! предложила жабата.

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал