🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Digital Finance Forum поглежда в дигиталното бъдеще на финансовия сектор

Събитието на "Капитал", IDG и CIO започва във вторник и се провежда за 22-ри път

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Кризата, която донесе COVID-19, катализира дигитализацията на финансовия сектор. Как се случва обаче промяната на процесите и технологиите в контекста на глобална пандемия, какви са последните промени в регулаторната рамка и отражение върху сектора и каква е ролята на IT мениджърите във финансовите институции по време на криза/пандемия. Това ще са само част от темите на Digital Finance Forum, който ще се проведе във вторник в дигитален формат.

Финансовият дигитален форум се провежда вече 22 години и се организира от "Капитал", IDG и CIO. В своето 22-ро издание той ще насочи вниманието към бъдещето на финансовите технологии, отвореното банкиране, иновациите в разплащанията, технологичните иновации в застраховането и ще покаже добри практики и примери за нови и подобрени финансови услуги и решения.

Участниците в първия панел- "Кризата като катализатор за дигитализацията на финансовия сектор", са Юрий Генов, изпълнителен директор и ръководител на направление "ИТ и операции" на Банка ДСК, Стоилка Арсова, директор на дирекция "Национална картова и платежна схема", БОРИКА, Здравко Николов, изпълнителен директор, Equinix (България), и Владимир Махнев, началник на отдел "Дигитална трансформация и иновации", Райфайзенбанк (България). Модератор ще е Горан Ангелов, основател и управител на "IBS България".

Във втората част - "Клиентът в центъра на финансовите организации", участие ще вземат Цветомир Досков, главен изпълнителен директор, "Сирма бизнес конслултинг", Диана Вълкова, съдружник в адвокатско дружество "Динова Русев и съдружници", Екатерина Кирилова, директор на управление "Продажби на банкиране на дребно", УниКредит Булбанк, Радой Стоянов, мениджър бизнес развитие и дигитални решения, BULPROS.

Събитието е насочено към представители на банковия и небанковия финансов сектор: банки, застрахователни институции, пенсионноосигурителни компании, регулаторни органи, платежни оператори, финансови брокери, финансови компании в областта на микрокредитирането, включително онлайн, консултантски фирми, лизингови къщи, асоциации, държавни органи, финансово-технологични компании и други. Повече за форума тук.
1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
Нов коментар