🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

COTRUGLI Business School предоставя отстъпки до 40% от таксата за МВА стипендии

Най-добрите кандидати имат шанс да получат сериозна финансова помощ за обучение във водещо в региона бизнес училище

COTRUGLI Business School предоставя отстъпки до 40% от таксата за МВА стипендии
COTRUGLI Business School предоставя отстъпки до 40% от таксата за МВА стипендии
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Искате ли да бъдете част от престижна регионална бизнес общност и да се изкачите на по-високо ниво в кариерата? COTRUGLI Business School ще ви предложи не само такава възможност, но ще ви даде и много повече - традиция, най-широка бизнес мрежа, топ лектори от целия свят и уникална програма, предлагаща модерни и приложни знания.

MBA програмите на COTRUGLI включват обучение на бизнесмени на високи и топ мениджърски позиции, предлагайки цялостен подход към развитието на модерните бизнеси, анализират от всички аспекти бизнеса и управлението на компаниите, като се започне от стратегията, лидерството, етиката и се мине през цифровизацията до продажбите и маркетинга. Програмите се провеждат от топ лектори, които са световни експерти в своите области. Освен че изнасят лекции и са ментори, те са признати авторитети в академичната общност и паралелно с това работят в многобройни компании по целия свят, a точно това дава на студентите от бизнес училището един изключително необходим модерен и актуален поглед към съвременния трудов и бизнес пазар, който същевременно разкрива нови хоризонти за бизнес начинания.

Ето какво споделят нашите студенти за COTRUGLI Business School:

Станко Милушев, директор на Bang & Olufsen за пазарите на Азиатско-Тихоокеанския регион, Южна Корея, Югоизточна Азия, Австралия и Нова Зеландия

"ЕМВА програмата се оказа пътешествие, което променя живота ти и което споделяш с хора с разнообразна лична и професионална история. Казано с прости думи, задълбочава познанията и разширява перспективите ти."
Калоян Иванов, генерален мениджър, "АМК Задвижваща и управляваща техника"

"COTRUGLI е синергия между познанието и реалния свят на бизнеса. Получих много повече, отколкото очаквах - методите и инструментите, включени в програмата, ми помогнаха както да развия професионалните си умения като мениджър, така и личностното си развитие като човек. Започнах да виждам голямата картина на бизнеса, да вземам бързи и адекватни решения, да не се страхувам от новите предизвикателства!"
Лилия Илиева, изпълнителен директор по бизнес развитие на "Кредисимо"

"През първия си ден в COTRUGLI аз си казах: "Тук съм, за да спечеля." Така и стана! Излязох от зоната си на комфорт, хоризонтът на познанията ми нарасна невероятно много. Срещнах се със страхотни хора и си създадох приятелства, които ще поддържам през целия си живот. COTRUGLI е страхотно училище в академичния смисъл - брилянтни професори, добре изградена образователна програма, професионални програмни мениджъри. Но COTRUGLI също така е училище, където човек се научава как да изразява гледната си точка, да защитава всяка идея, да стане екипен играч. COTRUGLI е едно от най-добрите ми решения, които съм вземала до този момент, тъй като този опит ме научи да съм смела, да преследвам мечтите си, да съм по-добър професионалист и по-добра версия на самата себе си!"
Данаил Крумов, управляващ директор на Soft2Run

"Какво представлява COTRUGLI? То е страст, познания и приятели, които се превръщат в твои партньори. То е всичко, което би искал да получиш от хората, от знанието и от обществото. Просто е нужно да добиеш куража да скочиш и да го получиш!"
Деница Стоянова, ръководител "Човешки ресурси" за клъстера на Балканите на "АстраЗенека"

"ЕМВА програмата на COTRUGLI бе вълнуващо пътешествие към по-добрата версия на самата мен както от лична, така и от професионална гледна точка. Тези две години ми помагат да се справям, докато заемам три позиции в три различни държави, като също така срещнах хора, които ще останат част от моя живот."

През бизнес мрежата на COTRUGLI са преминали над 20 000 възпитаници в различни области от IT сферата, фармацевтичния сектор, финансите и банковото дело, през предприемачи, консултанти, инженери до маркетингови специалисти. Благодарение на факта, че всички MBA програми в COTRUGLI са международно признати и акредитирани от AMBA (Асоциация на MBA), за повечето възпитаници именно това отваря вратите към международни кариери. AMBA сертификатът е особено важен, тъй като представлява независимо доказателство за качеството и уникалността на MBA програмите, и то само за 2% от най-добрите бизнес училища в повече от 70 страни по света, a COTRUGLI е между тях.

В момента тече записване за новия юбилеен двадесети випуск студенти на COTRUGLI и всеки, който се интересува от условията за участие, може да прочете повече за тях на сайта.