Повече от 1800 мениджъра от региона са завършили Е/МВА програмите на Cotrugli

Георги Запрянов, Водещ консултант, Технологии в eCommera<br />
Георги Запрянов, Водещ консултант, Технологии в eCommera<br />
Георги Запрянов, Водещ консултант, Технологии в eCommera<br />    ©  Cotrugli
Георги Запрянов, Водещ консултант, Технологии в eCommera<br />    ©  Cotrugli
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

За 12-та поредна година водещото в региона бизнес училище COTRUGLI предоставя стипендии за Executive MBA и MBA програмите си на амбициозни кандидати, които осъзнават, че инвестицията в знания и качествен нетуъркинг са необходимост за кариерното развитие.

МВА програмите на COTRUGLI събират мениджъри и лидери от цяла Югоизточна Европа. За развитието на студентите допринасят освен знанията и експертизата на световно признати лектори, така и опитът и разнообразието на самите участници, които споделят бизнес идеи, практически инструменти и съвети.

Защо мениджърите кандидатстват за МВА програмите:

За обмяна на мениджърски и предприемачески умения и компетенции

Нетуъркинг – придобиване на знания както от топ експерти и международни презентатори така и от колеги от различни индустрии

Повишаване на конкурентоспособността си или постигане на кариерно развитие чрез международно призната диплома за MBA

Желание за стартиране на собствен бизнес

Защо COTRUGLI?

Бизнес училище COTRUGLI се нарежда сред 2% от бизнес училищата в света, които са международно акредитирани от АМВА (Association of MBA's). COTRUGLI среща успешни и перспективни студенти с международно признати лектори и експерти. Към настоящия момент общият брой на студентите и завършилите наброява 1800 души.

Предимства на бизнес училище COTRUGLI:

Алумни общност:

Най-голямата бизнес общност в Югоизточна Европа, наброяваща 1800 души и даваща възможност за развитието на ценни бизнес отношения.

Акредитация

2% от бизнес училищата в света са акредитирани от АМВА, като 91% от нейните членове оценяват качеството на своите училища, лектори и програми с оценка ‘‘Отличен‘‘ или ‘‘Много добър".

Водещи лектори

Лекторите в COTRUGLI са всепризнати експерти и топ консултанти от цял свят със средна оценка от студентите 9.15 (от 10).

Профил на студентите

Студентите имат средно 5 (при МВА) или 15 (при ЕМВА) години трудов опит. Освен това над 70% от тях заемат мениджърски позиции в големи или средни компании в региона. Интересен факт е, че студентите в COTRUGLI са от 15 националности и 39% от тях са жени. Средната възраст на EMВА студентите е 35 години, а тази на MBA студентите – 30.

Гъвкавост на програмата

Програмата изисква минимално отсъствие от работа при максимална възвръщаемост на инвестицията чрез разработването на собствени бизнес планове от студентите. Лекциите обикновено се провеждат веднъж месечно, от петък до неделя.

Как да кандидатствате за стипендия?

Тази година COTRUGLI предоставя стипендии за МВА и ЕМВА на обща стойност от 200 000 евро. Ако имате минимум пет години опит на позиция среден или висш мениджмънт, притежавате висше образование и владеете добър английски език, можете да кандидатствате за ЕМВА стипендия. Цялата такса е 18 000 евро, като ще бъдат дадени една пълна стипендия, пет от петдесет процента, както и няколко от тридесет.

Ако имате минимум три години опит, притежавате висше образование и владеете добър английски език, можете да кандидатствате за МВА стипендия. Цялата такса е 10 000 евро, като ще бъдат дадени една пълна стипендия, пет от петдесет процента, както и няколко от тридесет.

Кандидатствайте на сайта.