🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Куриерската компания BOX NOW расте със завидни темпове на българския пазар

Доставчикът си партнира с големи магазинни вериги като Lilly Drogerie

Куриерската компания BOX NOW расте със завидни темпове на българския пазар
Куриерската компания BOX NOW расте със завидни темпове на българския пазар
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

BOX NOW е иновативна куриерска компания, която използва своя собствена мрежа от автоматични пощенски станции (автомати). Компанията се развива успешно в Хърватия и Гърция, където е един от водещите играчи в куриерската индустрия.

BOX NOW развива своята дейност с бързи темпове и мрежа от автомати в над 70 български града, което осигурява значително покритие в страната. Едно от изключителните предимства на услугата е възможността за доставка в същия ден за големите градове като София, Варна и Пловдив. За по-малките и по-отдалечени населени места в България доставката се осъществява на следващия ден.

Мрежата от автомати на BOX NOW е изградена така, че да бъдат винаги на удобни и лесно достъпни места в градовете, близо до жилищните райони. Автоматите са на разположение за клиентите 24 часа в денонощието, като се зареждат със собствени соларни панели. Този факт не само гарантира непрекъсната функционалност на автоматите, но и допринася към опазването на околната среда чрез намаляване на вредните емисии. BOX NOW с гордост се отличава с този напълно екологичен аспект на своята услуга спрямо своите конкуренти.

Един от многото големи онлайн магазини, с които BOX NOW сключва партньорство, е Lilly Drogerie.

"За кратко време BOX NOW се превърна в предпочитана куриерска услуга сред клиентите на нашия онлайн магазин shop.lillydrogerie.bg. Бързата доставка, множеството удобни локации и 24-часовият достъп са сред ключовите позитиви на услугата. А фактът, че са екологични и енергоефективни, използвайки слънчевата енергия, е още един огромен плюс. Откъм техническата част няма как да не споменем бързата интеграция с онлайн магазина ни и лесната работа с екипа на Box Now, всеки от който съдейства с персонално отношение и професионализъм.

Ние от "Лили Дрогерие" вярваме, че добрите партньорски взаимоотношения са в основата на това клиентите да бъдат удовлетворени и да направят повторна поръчка при нас. Щастливи сме, че с BOX NOW можем да предложим бърза и качествена доставка по всяко време на деня.

Хубаво ни е, когато се развиваме заедно!"

BOX NOW е компания, която усилено работи за разширяване на своята мрежа от автомати в България. Те активно сключват договори с разнообразни партньори - както големи, така и малки. Една от основните им цели е пълно покритие на цялата страна със собствени автоматични пощенски станции. Това дава възможност на клиентите в малките населени места да могат да се възползват от бърза и надеждна доставка на следващия ден.

Фокусът на компанията е до края на 2023 година да има покритие в България от над 700 броя автомати.