🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Кои са тенденциите, които променят бъдещето на мениджмънта

Разберете на конференцията на "Капитал" HR and Leadership Forum на 31 октомври в Sofia Event Center

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

HR and Leadership Forum

Конференцията ще се проведе на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече информация за програмата и лекторите можете да видите на уебсайта на събитието и във фейсбук. Възползвайте се от специалното early bird намаление и заявете своя билет тук.

Изкуствен интелект, автоматизация, машинно самообучение. Това са само някои от думите, които започнахме да чуваме все по-често в разговорите за бъдещето на мениджмънта. И неслучайно. Технологичният напредък вече трансформира бизнес процеси и цели организации, а ефектите от него тепърва ще се увеличават. Всичко това повдига важни въпроси за мениджмънта, като например кои са новите ключови умения, които служителите трябва да притежават, какви са рисковете и възможностите в дигиталната икономика и как компаниите да продължат да привличат кадри на все по-конкурентния пазар на труда.

Адаптирането към бъдещето на работата е акцентът на тазгодишната конференция HR and Leadership Forum, която "Капитал" организира. Събитието е насочено към HR специалисти, мениджъри и ръководители на екипи и ще се проведе на 31 октомври в Sofia Event Center.

Програма и лектори

Тази година програмата на HR and Leadership Forum е още по-разнообразна и динамична. В основната зала ще има няколко презентации по теми от сферата на мениджмънта, работата в екип и лидерството. Сред водещите лектори са преподавателят по икономика в Balliol College, University of Oxford Даниел Съскинд, който ще говори за бъдещето на професиите, и глобалният лидер на LEGO Workplace Design Судхир Сасейдхаран, който ще се фокусира върху силата на работното място като двигател в създаването на корпоративна култура.

В програмата са предвидени и дискусионни панели. HR специалисти от компании в България и чужбина ще споделят своите работещи практики. Основатели, изпълнителни директори и членове в бордове на познати компании като Aurubis и Publicis Groupe ще говорят за това как се срещат с предизвикателствата на постоянно променящата се среда.

Записалите се за събитието ще имат възможността също така да участват в практически уъркшопове с фокус върху иновацията на работното място, развитието на служителското преживяване и как чрез внедряване на иновативни технологии можем да подобрим мениджмънта на организацията.

Акцентите на HR and Leadership Forum:

- Как успешно да се адаптираме към постоянната промяна

- Битката за кадри - как да бъдем крачка пред конкуренцията

- Как да постигнем баланс между технологията и човешките умения

- Служителско преживяване - как да го изградим

- Как да се възползваме от новите технологии на работното място
Все още няма коментари
Нов коментар