🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Судир Сасеидхаран: Работното място на LEGO е среда, в която ти като служител искаш да си

Глобален ръководител на LEGO Workplace Design и лектор на HR and Leadership Forum 2019

Капитал    ©  Капитал
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Судир Сасеидхаран ще е един от гост-лекторите на конференцията HR and Leadership Forum 2019, която "Капитал" организира 31 октомври в Sofia Event Center. Участниците в конференцията ще имат възможността да научат лично от него как работното място може да се превърне в двигател на организационната култура.

Вие сте глобален ръководител на LEGO Workplace Design. Разкажете ни повече за позицията и работата си?

- Работата ми е да гарантирам, че нашите работни места носят ангажираността с марката, от която се нуждаят, за да осигурят на служителите най-доброто преживяване. Пространство, което осигурява нужните удобства, и пространство, където човек може да бъде себе си.

Как се заинтересувахте от дизайна на работното място?

- Имам магистърска степен по градски дизайн и планиране. След като вече работих в дизайн индустрията, се заинтересувах от начина, по който пространството и преживяването могат да повлияят на потребителското поведение. Служителят e в основата на моята работа.

Как изглежда работното място на LEGO? Кои са основните цели, които искате да постигнете там?

- Работното място на LEGO е среда, в която ти като служител искаш да си. Знаеш защо работиш тук, обичаш да работиш тук. Място, където най-големият талант може да се развива, място, където се гордееш, че си довел семейството си.

На HR и Leadership Forum 2019 ще говорите за "Работното място като двигател на културата в организацията". Бихте ли споделили повече за презентацията си?

- Ние разглеждаме как LEGO Group отразява културата и идентичността на своята марка чрез работните си места. Работното място влияе върху поведението на служителите, като повишава ангажираността им с марката, а това от своя страна помага за производителността.

Кой беше най-големият ви професионален успех през тази година?

- Създадохме стажантска програма с училището по дизайн Kolding и тази година ще имаме трима стажанти от магистърската програма Design for play. Те ще работят с нас, докато изследваме какво означава "playful" работна култура. Отглеждането на нов талант и получаването на нови перспективи ми дава много енергия.

От програмата на HR and Leadership Forum 2019 ще научите още:

  • Как успешно да се адаптираме към постоянната промяна
  • Битката за кадри - как да бъдем крачка пред конкуренцията
  • Как да постигнем баланс между технологията и човешките умения
  • Служителско преживяване - как да го изградим
  • Как да се възползваме от новите технологии на работното място

HR and Leadership Forum 2019

Конференцията ще се проведе на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече информация за програмата и лекторите можете да видите на уебсайта на събитието и във фейсбук. Своя билет може да заявите тук.
Все още няма коментари
Нов коментар