🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Уроци по мениджмънт за лидерите на бъдещето

Конференцията HR and Leadership Forum 2019 включва шест уъркшопа паралелно на основната програма

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Конференцията

HR and Leadership Forum 2019 ще се проведе на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече информация за програмата и лекторите можете да видите на уебсайта на събитието и във фейсбук. Вземете своя билет за събитието тук.

Как да се адаптираме към бъдещето на работата? Как да сме крачка пред конкуренцията в битката за кадри? Как да използваме технологията като предимство? Това са само част от въпросите, на които ще отговорим по време на тазгодишната конференция HR and Leadership Forum, която "Капитал" организира.

Освен с презентации и дискусии по теми от сферата на мениджмънта, работата в екип и лидерството записалите се за участие ще имат възможността да участват в практически уъркшопове с фокус върху иновацията на работното място, развитието на служителското преживяване и как чрез внедряване на иновативни технологии можем да подобрим мениджмънта на организацията.

Уроци от специалисти

Уъркшоповете са общо шест и ще се проведат паралелно на основната програма на конференцията. Тема на единия уъркшоп е как да направим работата на виртуалните екипи успешна, а водещ ще бъде консултантът в сферата на виртуалните екипи с над 20 години международен опит и собственик на консултантската компания Virtual Power Teams Петър Иванов.

От фирма "Сървис Центрикс" ще запознаят участниците с най-новите тенденции в автоматизацията на бизнес процесите чрез роботизация (Robotic Process Automation). Водещите ще разгледат целия процес по създаване на робот, ще представят реални казуси на внедрени при клиенти решения за роботизация и ще отговорят на въпроса кои бизнес процеси могат да бъдат роботизирани и пред какви предизвикателства се изправя организацията в този процес.

Професионалисти от компанията за обучения, основани на коучинг подход, Masterkeys ще разкажат повече за еволюцията на организациите и бъдещите тенденции, както и как чрез коучинг подход мениджърите могат да анализират своята организация и да вземат правилни решения за трансформация ѝ.

Награждаваният специалист по човешки ресурси, бизнес треньор и лектор Джоуи Прайс ще води един уъркшоп в програмата на конференцията, който ще отговори на въпроса как да създадем служителско преживяване и как да задържим добрите кадри в организацията.

Как да постигнем синхрон между поколенията на работното място, за да реализираме максимални резултати за бизнеса - това е тема, която в днешно време засяга много компании, особено в България. Сертифицирани Lego Serious Play фасилитатори от The Business Institute ще покажат как чрез тази методология мениджърите могат да решат този казус. А ако харесвате подхода на Lego, не пропускайте да чуете презентацията на глобалния ръководител на LEGO Workplace Design и гост-лектор на конференцията Судир Сасеидхаран, които ще говори за работното място като двигател на културата в организацията.

Ултрамаратонецът, треньор и съосновател на програма за насърчаване на физическата активност на работното място Chair UP Краси Георгиев и физиотерапевтът Димитрина Сивкова ще покажат как мениджърите могат да подобрят качеството на работа и на живот на своите служители чрез повече движение и по-малко седене в офисите.

Подробности за събитието и цялата програма вижте тук.

Все още няма коментари
Нов коментар