Ииии... на таблет

Приложението "Kапитал PRO" вече и на таблет в AppStore и Google Play

Бюлетин: Маркетинг и реклама Маркетинг и реклама

Получавайте най-важното и интересно от маркетинга: новини, рекламни кампании, обяви за работа

Новото мобилно приложение "Капитал PRO" вече има и таблетна версия за платформи iOS и Android в AppStore и Google Play.

Приложението "Кaпитал PRO" е създадено специално за бизнес потребителите и с мисъл за тяхното заето всекидневие. Редакторите на "Капитал" избират най-важните новини от света на бизнеса и икономиката и ги оформят в емисии, които се публикуват в приложението два пъти на ден или при извънредни събития. Всеки петък емисията е със съдържанието на седмичния "Капитал" за четене през уикенда. Така всичко от "Капитал" е удобно пакетирано на едно място.

Приложението "Капитал PRO" е и дигиталната еволюция на всекидневника "Капитал Daily", който "Капитал" спира да поддържа в хартиен вариант от началото на 2018 г.. Всички настоящи абонати на Капитал Daily автоматично получават достъп до приложението "Капитал PRO". За останалите читатели абонамент ще е необходим за тези, които четат повече от 20 статии месечно.

Абонаментният план Капитал PRO включва:

Седмичния Капитал - вестник и онлайн на компютър Капитал Daily бизнес новини - в новото мобилно приложение за телефон и таблет + електронен бюлетин Бизнес доклади - класации за фирми и данни за индустриите - 10 книжки за година - на хартия и онлайн КАПИ - масив с финансова информация - справки за фирми и сектори

Capital.bg - неограничен достъп до сайта

В момента има специална оферта на изгодна цена, която включва абонаментен план Капитал PRO + таблет HUAWEI T3, 10 инчов + 3500 МB мобилен интернет от Теленор.

За повече информация свързана с абонаментни планове и достъпи, може да се обръщате към клиентския център на "Капитал" - контакти: [email protected], 02 4615349

Все още няма коментари
Нов коментар