Абонамент за Капитал

Какви са актуалните абонаментни планове за Капитал и как се активира дигитален абонамент

Бюлетин: Маркетинг и реклама Маркетинг и реклама

Получавайте най-важното и интересно от маркетинга: новини, рекламни кампании, обяви за работа

Читателите на Капитал могат да избират между два абонаментни плана "Капитал" и "Капитал PRO", които имат съответно версии само в дигитален вариант или с включени и хартиените издания - седмичният вестник и специалните секторни анализи.

"Капитал" е основният абонаментен план, базиран на съдържанието на седмичника, и е подходящ за всички читатели на медиата, които търсят анализи и коментари на актуалните събития в дълбочина.

"Капитал PRO" е абонаментният план за бизнес читателите. Освен седмичните анализи, той дава достъп до цялото съдържание и услуги - включва достъпът до всекидневните бизнес емисии в новото мобилно приложение Капитал PRO, специализираните бизнес доклади от поредицата Капитал 100 (класации и секторни анализи) и неограничен брой справки в масива с финансова информация за фирми КАПИ.

Абонамент "Капитал" включва:

Седмичния Капитал - вестник и онлайн на компютър

Capital.bg - неограничен достъп до сайта

Абонамент "Капитал PRO" включва:

Седмичния Капитал - вестник и онлайн на компютър
Капитал Daily бизнес новини - в новото мобилно приложение за телефон и таблет + електронен бюлетин Бизнес доклади - класации за фирми и данни за индустриите - 10 книжки за година - на хартия и онлайн КАПИ - масив с финансова информация - справки за фирми и сектори

Capital.bg - неограничен достъп до сайта

В момента има специална промоция на абонаментен план Капитал PRO + таблет HUAWEI T3, 10 инчов + 3500МB мобилен интернет от Теленор.

Всеки абонаментен план е валиден за един потребител. Фирмените абонаменти включват специални условия с отстъпки за повече брой потребители и продукти съобразени с конкретните информационни нужди на компанията.

Активация на абонамент с код

Клиентите, закупили своя абонамент от дистрибутор или от търговския отдел на Икономедиа, получават КОД, с който да активират онлайн достъпа си.

Активацията става на страницата capital.bg/aktivacia (Ако сте абонат и не знаете своя КОД, може да се свържете с клиентския център на Икономедиа на 024615349 или на [email protected])

За всички Капитал PRO абонати лесен начин за активация на абонамент е и през приложението през профил.

За въпроси и връзка с нас:

Клиентски отдел на Капитал 02 4615 349

[email protected]

Все още няма коментари
Нов коментар