Коронавирус в България и по света
Коронавирус в България и по света
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
12 споменавания в статии

Джон Брадфорд

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Email
  • Качествената журналистика е въпрос на принципи, професионализъм, но и средства. Ако искате да подкрепите стандартите на "Капитал", може да го направите тук. Благодарим.

    Дарение
    Плащането се осъществява чрез ePay.bg

Джон Брадфорд

В предишния си живот Джон е работил като счетоводител, а после в различни стартъпи. Работил е в Лондон, из цяла Европа, Австралия, а също и в САЩ.

Джон Брадфорд стартиртира стартъп акселератори и много обича да помага на стартъпи и техните основатели да откриват истинския си потенциал. През последните две години Джон е помогнал на 12 мултифирмени акселератора да стартират от Монреал до Москва и ще следват още много.

След като стартира първия в Европа bootcamp акселератор през 2009 г. – The Difference Engine, той помага и за основаването на Springboard, сега базиран в Кеймбридж и Лондон. Основател е и на Ignite100 – наследник на The Difference Engine, който комбинира 13 седмичен акселератор с последващо финансиране от 160 хил. долара за всеки екип, както и Startup Wise Guys в Естония и TexDrive в Москва.

Джон е съосновател на стартъп акселератора Eleven в България, който разполага с 12 млн. евро и с техническата подкрепа на Google. Той ще помага на повече от 200 екипа в следващите 3 години, като използва модел 3+3 и осигурява начално финансиране до 200 хил. евро. Екипите първо ще минават 3 месеца интензивна акселераторска програма, следвана от още 3 месеца на подпомагане за таргетиране на потребители в ранен етап на развитие.

Профил в LinkedIn - http://uk.linkedin.com/in/jdbradford

Профил в Twitter - https://twitter.com/jd


Няма намерени резултати за Джон Брадфорд


Още от Капитал
Бодлива ситуация при розовото масло

За оптимистите кампания 2020 е критичният хаос, от който ще произлезе новият, по-добър ред в бизнеса с маслодайни рози.

20% лято

Морският туризъм се потапя в най-тежкия си сезон, който в най-оптимистичния сценарий ще изпари половината приходи

Нито един път не води към сараите на Доган

Как за пореден път властта се постави в услуга на почетния лидер на ДПС

Новият син папа

Наско Сираков няма финансовия ресурс да издържа "Левски", но разполага с доверието на феновете

Благодарност без граници

Philadelphia Museum of Art показва онлайн изложба с творби, посветени на медицинския персонал през последните сто години

Децата (не) са добре

Ефектите на пандемията и изолацията върху малки, големи и още по-големи