🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино: "Домът на дракона", Samaritan със Силвестър Сталоун и биографичен сериал за Майк Тайсън

Какво ново по стрийминг платформите

Игра на тронове - Домът на дракона

Хубавите новини и преживявания за феновете на феномена "Игра на тронове" пристигат с премиерата на сериала, базиран на романа "Огън и кръв" на Джордж Р. Р. Мартин, който е и негов ко-създател и изпълнителен продуцент. Историята на поредицата се развива 200 години преди събитията в сагата и представя историята на дом Таргариен в 10 епизода.

Премиера, HBO Max и HBO

Samaritan

В този супергеройски екшън филм 13-годишният Сам Клиъри подозира, че неговият мистериозен и уединен съсед г-н Смит (Силвестър Сталоун) е легенда под прикритие. И това е така - познат като Самарянина, този мощен пазител на града се смята за убит преди повече от 20 години от неговия съперник, злодея Немезис. С нарастващата престъпност и хаос наоколо Сам поставя за своя мисия да убеди съседа си да стане отново героят, от когото хората отчаяно се нуждаят.

Премиера, Amazon Prime Video Original, 26 август

Mike

Биографичен сериал от 8 епизода, посветен на противоречивия живот и кариера на шампиона по бокс в тежка категория Майк Тайсън (Треванте Роудс). Оригиналното заглавие на Hulu със сценария на Стивън Роджърс (I, Tonya) разглежда "класата и расата в Америка, славата и силата на медиите, омразата към жените, обещанията на Американската мечта и нашата собствена роля в оформянето на историята на Майк".

Премиера, Hulu, 25 август

Все още няма коментари
Нов коментар