🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино: Andor - от света на "Междузвездни войни" и германски шпионски сериал Kleo

Какво ново по стрийминг платформи и телевизионни канали

Andor

Минисериалът, който феновете на "Междузвездни войни" чакат с нетърпение. Andor е за пътешествието на Касиан Андор, изигран от чаровния Диего Лунакойто. Разказана е историята за разрастващия се бунт срещу Империята и как хора и планети са замесени в него. Зрителите ще се насладят на поредица, наситена с опасности, интриги, но и смелостта на Касиан, който е предопределен да се превърне в бунтовнически герой.

В Disney +, от 31 август

Kleo

Новият увлекателен германски шпионски сериал Kleo е достъпен за гледане в Netflix от тази седмица. Действието се развива след падането на берлинската стена. Клео е бивша шпионка от Източна Германия, която иска да разбере кой я е предал и защо. Но главната героиня не смята да спре дотам, възнамерява да използва смъртоносните си умения, за да отмъсти. Оценката в IMDB e 7.2.

В Netflix, от 19 август

"Сървайвър: Обратното към примитивното"

Хейзън Одел изминава 500 мили по поречието на река Меконг, за да докаже за пореден път, че знае как се оцелява. Пътят му минава през откъснатата от света джунгла и наводнени равнини, непроходими дъждовни гори и варовикови върхове. Хейзън е решен да използва само традиционните умения за оцеляване на коренното население по Меконг. За съжаление времето не е добро - пиковия сезон на мусоните, когато околната среда е възможно най-дива и предизвикателна.

По National Geographic, всяка сряда от 21 ч.

Все още няма коментари
Нов коментар