🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино: "Петя на моята Петя", документален филм за Памела Андерсън, четвърти сезон на You

Какво ново в стрийминг платформите

Петя на моята Петя

Българският филм, който развълнува хиляди зрители в киносалоните, вече е наличен в HBO Max. Лентата, режисьорски дебют за познатия преди като актьор Александър Косев, е с участието на Александра Костова (получила награда за главна женска роля от "Златна роза" 2021), Юлиан Вергов, Алена Вергова, Алиса Атанасова, Албена Павлова, Орлин Павлов, Искра Донова. Филмът е посветен и вдъхновен от личността и поезията на останалата завинаги на 17 години поетеса Петя Дубарова. Миналата година Янко Терзиев го определи като "идеализирана драма на съзряването и неконформизма".

Премиера, HBO и HBO Max

Pamela, a Love Story

Документален филм за живота на един от секс символите на 90-те. Разказ от първо лице за кариерата и скандалите около Памела Андерсън, върху който - за разлика от появилия се миналата година игрален сериал Pam&Tommy - тя има пълен контрол в разказването на ключовите събития от живота си.

Премиера, Netflix

Четвърти сезон на You

Главният герой на хитовия трилър сериал, Джо, вече се намира в Лондон. Той приема нова самоличност, след като инсценира собствената си смърт, и се представя като професор Джонатан Мур, преподавател по английска литература. Има една важна промяна: той вече не е в образа на хищник, а на плячка...

Премиера, Netflix