Подкаст: Новият управленски екип на София

Чуйте плановете на общинските съветници за по-прозрачно управление на града и коментар на редактора Ивайло Станчев какво означават за софиянци обещаните промени

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

След изборите в ръководството на София влязоха много нови лица - както в местния парламент, така и по районите. Всички те обещават да направят големи промени в модела на управление на града, така че общината да бъде по-прозрачна и по-отчетна пред гражданите.

В началото на седмицата (11 ноември) "Капитал" събра съветници от основните политически групи в новия СОС (Столичен общински съвет) - ГЕРБ (Елен Герджиков и Малина Едрева), БСП (Калоян Паргов и Милка Христова), "Демократична България" (Методи Лалов и Владислав Панев), както и независимият общински съветник Борис Бонев, за да научи плановете им.

В новия епизод на седмичния ни подкаст "Гласът на Капитал" ще чуете най-интересните моменти от дискусията, както и коментар на икономическия редактор Ивайло Станчев за това какво означават за софиянци планираните промени.

В епизода очаквайте още - предвиждат ли общинарите вдигането на местни данъци и такси, какво решение ще се търси за "Топлофикация София" и за изтичащата след 5 години концесия на "Софийска вода".

За "Гласът на Капитал"

"Гласът на "Капитал" е седмичен подкаст, в който журналистите разказват интересна актуална тема от политиката, икономиката или бизнеса в дълбочина, с контекст и анализ.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Гласът на "Капитал" в Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

Обратна връзка за "Гласът на "Капитал" можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на "Капитал" във Facebook и Twitter.

Все още няма коментари
Нов коментар