Подкаст: Как ще се справи здравната система с овладяването на епидемията

Журналистите Деси Николова и Алексей Лазаров коментират кои са най-ефективните мерки за ограничаването на заразата

Как ще се справи нашата здравна система с овладяването на епидемията от коронавируса? В новия епизод на "Гласът на Капитал" това е основният въпрос, на който отговарят журналистите Деси Николова и Алексей Лазаров. Те коментират кои са най-ефективните мерки за ограничаването разпространението на болестта, каква е отговорността на властите и на гражданите и защо е важно държавата да има план и как да стимулира най-засегнатите икономически сектори. В подкаста ще чуете още добри практики от европейските и азиатски държави, които управляват най-добре кризата.

Бележка от редактора: Записът е направен на 12 март, преди правителството да обяви, че иска да въведе извънредно положение.

"Гласът на "Капитал" е седмичен подкаст, в който журналистите разказват интересна актуална тема от политиката, икономиката или бизнеса в дълбочина, с контекст и анализ.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Гласът на "Капитал" в Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

Обратна връзка за "Гласът на "Капитал" можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на "Капитал" във Facebook и Twitter.

Чуйте и предишния епизод:

Коронавирусът - а има ли хапче срещу паниката

Разговор на Алексей Лазаров с психолога Слави Стоев за това защо са заразни обществените страхове и какво да правим, ако сме тревожни

Все още няма коментари
Нов коментар