🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Компаниите и COVID-19: стратегии за пост-пандемичния свят

Професорът по бизнес стратегии в международното бизнес училище INSEAD Куй Нгуен Хюи за уроците от коронакризата и как да се подготвим за следващата

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Как бизнесът може да подхранва своята имунна система, която също като човешкото тяло да го предпазва при неочаквани кризи, които атакуват изведнъж? Какво означава да се подготвиш за пост-пандемичен свят?

В този специален епизод на подкаста "Гласът на Капитал" ще чуете разговор на Огнян Георгиев с професора по стратегия в международното бизнес училище INSEAD д-р Куй Нгуен Хюи. Те разговарят за предизвикателствата пред бизнеса пост-COVID, могат ли компаниите да се подготвят за подобни кризи в бъдеще и защо 70% от стратегиите на бизнеса се провалят.

Професорът ще бъде един от специалните лектори в новото издание на конференцията на "Капитал" и "Кариери" HR and Leadership Forum 2020: Leadership in times of crisis. Събитието е насочено към HR специалисти, мениджъри и ръководители на екипи и ще се проведе изцяло онлайн на 25 ноември. Билетите са в продажба тук.

Интервюто с проф. Хюи е на английски език.

"Гласът на "Капитал" е седмичен подкаст, в който журналистите разказват интересна актуална тема от политиката, икономиката или бизнеса в дълбочина, с контекст и анализ.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Гласът на "Капитал" в Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

Обратна връзка за "Гласът на "Капитал" можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на "Капитал" във Facebook и Twitter.

Все още няма коментари
Нов коментар