🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Поуките от кризата на американската демокрация/Стрийминг пазарът и влизането на HBO Max

Политологът Димитър Бечев за това как САЩ ще се възстановяват след края на ерата Тръмп; Мениджърът на HBO България Димитър Нойков разказва какво ще се промени за българските потребители на стрийминг услугата

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

В новия епизод на седмичния подкаст "Гласът на Капитал" продължаваме разговора за Америка, за тежкото наследство на отиващия си президент Доналд Тръмп, за това как случилото се променя очакванията към следващия президент Джо Байдън и за поуката за останалия свят колко крехка може да бъде демокрацията.

Гостува политологът Димитър Бечев, който е старши сътрудник към тинк-танка Атлантически съвет, базиран във Вашингтон и гост-преподавател в Оксфорд, Великобритания. Той коментира какви ще са преките ефекти от процедурата по импийчмънт на Тръмп, как ще действа Републиканската партия оттук нататък и може ли Джо Байдън да бъде дългоочакваният обединител на нацията.

Във втората част бизнес редакторът Константин Николов разговаря с мениджъра на HBO България Димитър Нойков. Ще чуете какви промени предстоят в услугата с навлизането на HBO Max в Европа и как ще се развива пазара на стрийминг услуги.

"Гласът на Капитал" e седмичен подкаст, в който журналистите разказват интересна история от седмицата в дълбочина, с контекст и анализ и в който търсим мнения от експерти от света на политиката, икономиката или бизнеса за важните въпроси на нашето време.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Гласът на "Капитал" в Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

Обратна връзка за "Гласът на "Капитал" можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на "Капитал" във Facebook и Twitter.

Все още няма коментари
Нов коментар