Криптовалутите в условията на глобалната пандемия COVID-19

В трети епизод на "Парите говорят" водещите Владимир Петков и Иван Ненков коментират движението на цените на основните криптовалути и могат ли да бъдат убежище в кризата

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

В новия епизод на подкаста за инвестиции "Парите говорят" водещите Владимир Петков и Иван Ненков коментират как се развива криптопазарът през последния месец, откакто епидемията от коронавирус прерасна в глобална пандемия. Двамата говорят за движенията на цените на основните криптовалути (етериум и биткойн) и правят прогноза дали тяхната стойност ще се покачва в следващите три месеца. В епизода ще чуете още защо е спорна тезата, че криптовалутите са убежище по време на криза, и какви стратегии да следваме, ако искаме да инвестираме на този пазар в условията на криза.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Парите говорят" в Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify или ни последвайте в SoundCloud. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

"Парите говорят" е подкаст сериал за инвестиции и финансово планиране на мрежата за български подкасти "Говори интернет" и "Капитал". В поредица от епизоди интересни и компетентни събеседници съветват как да се инвестира умно в недвижими имоти, криптовалути, борсово търгувани фондове, финансови иновации, алтернативни източници на енергия, AI и др.

Всички епизоди от първия сезон на "Парите говорят" можете да намерите тук.

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал