Как да инвестираме при свободното падане на борсите

Във втория епизод на "Парите говорят" водещите Еленко Еленков и Иван Ненков коментират актуалните финансови новини и огромната трансформация в бизнеса вследствие на коронакризата

Стигнаха ли борсите ново дъно след свободното си падане покрай коронавирус кризата? Кои сектори са интересни за инвестиции и как е по-разумно и сигурно да се инвестира при сегашните обстоятелства? Ще видим ли корекция в цената на петрола, ако Саудитска Арабия и Русия постигнат споразумение?

Това са част от темите в новия епизод на подкаст поредицата за инвестиции и финансово планиране "Парите говорят". В него водещите Еленко Еленков и Иван Ненков коментират актуалните новини в областта на финансите, огромната трансформация в бизнеса и начина на живот на хората, има ли опасност от инфлация в България и ще има ли "евтини" пари в банките.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Парите говорят" в Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify или ни последвайте в SoundCloud. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

"Парите говорят" е подкаст сериал за инвестиции и финансово планиране на мрежата за български подкасти "Говори интернет" и "Капитал". В поредица от епизоди интересни и компетентни събеседници съветват как да се инвестира умно в недвижими имоти, криптовалути, борсово търгувани фондове, финансови иновации, алтернативни източници на енергия, AI и др.

Всички епизоди от първия сезон на "Парите говорят" можете да намерите тук.

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал