Как да преодолеем икономическата криза, предизвикана от COVID-19

Новият епизод на подкаста за инвестиции "Парите говорят" прави обзор на инструментите за подпомагане на българските граждани и фирми

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Как работи на практика схемата 60/40, с която държавата поема част от заплатите на служители на бизнеси, засегнати от коронакризата? Как да се възползваме от безлихвените кредити за физически лица и кредитите за малки и средни бизнеси, които държавата осигурява през Българската банка за развитие? Как ще ни помогнат те?

Новият епизод на подкаста за инвестиции "Парите говорят" прави обстоен обзор на инструментите за подкрепа, които са на разположение на българските граждани и фирми. Гостува редакторът "Финанси" в "Капитал" Николай Стоянов. Освен мерките, които предлагат правителството, отделни общини и банките, в епизода се дискутира и какви европейски пари са достъпни за български бизнеси.

В епизода ще чуете още струва ли си да се възползваме от предоставените икономически мерки дори и да нямаме спешна необходимост.

Бележка от редактора: Разговорът е записан на 24 април.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Парите говорят" в Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify или ни последвайте в SoundCloud. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

"Парите говорят" е подкаст сериал за инвестиции и финансово планиране на мрежата за български подкасти "Говори интернет" и "Капитал". В поредица от епизоди интересни и компетентни събеседници съветват как да се инвестира умно в недвижими имоти, криптовалути, борсово търгувани фондове, финансови иновации, алтернативни източници на енергия, AI и др.

Всички епизоди от първия сезон на "Парите говорят" можете да намерите тук.

Чуйте и предишния епизод:

Историческият срив на цената на американския петрол

Кои са печелившите и кои са губещите от кризата, която обхвана петролния сектор и фючърсните пазари

2 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 2
    iqd30687376 avatar :-|
    iqd30687376

    Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time and duration more than 20 years what are you waiting for apply now and solve your problem or start a business with Loan paying of various bills I think you have come to the right place just 2% interest rate. Contact Us Via.email: [email protected]
    whatspp Number +918929490461
    Mr Abdullah Ibrahim

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал