🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

"Капитал Кариери": Избери информирано къде и какво работиш

Платформата вече е точното място за висококвалифицирани кадри и компаниите, които ги търсят

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Сайтът на "Капитал Кариери" премина своята трансформация в пълноценна платформа за изграждане на работодателска марка и продължава да утвърждава позицията си на полезен източник на специализирана информация от областта на кариерното развитие, мениджмънта, управлението на човешки ресурси и образованието. Над 20-годишната медийна история на Karieri.bg, част от "Икономедиа", и неговите читатели са стимул за усъвършенстване на всичко, което платформата предлага.

Karieri.bg дава възможност на всички, търсещи работа в компании с добра работодателска репутация, да открият правилната за тях. Сайтът е модерен инструмент, който работи в помощ на тези, които искат да направят следващата важна стъпка в кариерата си. Те:

  • Могат по лесен и удобен начин да изградят своя профил, който е видим само за компаниите, по чиито обяви кандидатстват
  • Могат да получават известия за нови обяви за работа според персонализирани търсения
  • Могат да следват предпочитаните от тях компании, техните новини и обяви
  • Могат да кандидатстват бързо чрез своя профил, където имат опцията да опишат професионалния си опит, заедно със снимка, социални мрежи, личен уебсайт и контакти за връзка.
  • Могат да избират сред списъци с допълнителни секции от "твърди" и "меки" умения, нива на владеене на различни чужди езици, разнообразие от технологични умения, както и възможност за попълване на придобитите степени на образование
  • Мокат да качат вече готово CV, мотивационно писмо или референция - опция за тези, които искат да изпратят максимално изчерпателна информация към потенциалния работодател.

Платформата среща квалифицираните кандидати с успешните компании. Тя е и онлайн медиа, която информира всички участници в пазара на труда за най-важното от случващото се както в България, така и по света. За да се вземат информирани решения както от служителите и студентите, така и от мениджмънта.

Чрез дигиталните маркетингови инструменти, които сайтът предлага, компаниите могат да повишат разпознаваемостта на бранда си и атрактивността на предлаганите възможности за работа. Създаването на фирмен профил увеличава шансовете за постигане на по-ефективен процес на подбор на висококвалифицирани служители и студенти - платформата прилага съвременни техники за дигитален маркетинг на обявите за работа, като ги свързва с репутацията на компанията като работодател. В допълнение, работодателския профил в "Капитал Кариери" разширява многократно кръга от потенциални кандидати, като насочва предложенията за работа и към такива, които не търсят активно в момента.

"Моята кариера"



"Моята кариера" е специализираното печатно издание на Karieri.bg. То ориентира младите хора при избора им на професия и кариерно развитие. "Моята Кариера" разглежда актуалните тенденции и нужди на пазара на труда, представя богата палитра от професии от първо лице и запознава търсещите работа с работодателите. Изданието излиза два пъти годишно - през март и септември.

Оттук може да свалите последния брой на "Моята Кариера".

Оттук може да свалите последното проучване на "Капитал Кариери".