Коментар | За ужас на Нинова еднополовите семейства са тук и са напълно нормални

Те са същите като хетеросексуалните семейства, само че нямат техните права

Корнелия Нинова "плаши", че законовите промени във връзка с домашното насилие са "официален законодателен пробив за узаконяване на еднополовите бракове"
Корнелия Нинова "плаши", че законовите промени във връзка с домашното насилие са "официален законодателен пробив за узаконяване на еднополовите бракове"
Корнелия Нинова "плаши", че законовите промени във връзка с домашното насилие са "официален законодателен пробив за узаконяване на еднополовите бракове"    ©  Юлия Лазарова
Корнелия Нинова "плаши", че законовите промени във връзка с домашното насилие са "официален законодателен пробив за узаконяване на еднополовите бракове"    ©  Юлия Лазарова
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Днес правят първия официален законодателен пробив за узаконяване на еднополовите бракове", каза със злокобен тон тази седмица Корнелия Нинова по повод законовите промени във връзка с домашното насилие, които се обсъждаше в парламента. Определението за "домашно насилие" и най-вече това дали то може да се случи и при еднополови двойки се превърна в едва ли не основна разделителна линия при дебатите.

Това е нелепо. Политиците хабиха гласни струни и слюнка, за да се позиционират от "консервативната страна", която в крайна сметка спечели, но това само направи ситуацията още по-нелепа, а българската политика - да изглежда още по-неадекватна.

Еднополови семейства има. И това е съвсем нормално. Едни хора са хетеросексуални, а други са хомосексуални. Както едни хора са с руси коси, а други с кафяви. Както хетеросексуалните хора създават семейства, така правят и хомосексуалните. Те не се различават по нищо. И в едните, и в другите семейства хората си обещават да бъдат заедно завинаги. Имат общи имоти, общи кредити, коли. Понякога (напоследък все по-често) еднополовите семейства имат деца - в някои случаи жените раждат, в други случаи осиновяват. Деца, които иначе биха израснали в ад без родители, живеят с две майки или с двама бащи.

Накратко, има еднополови семейства.

Това може и да не се харесва на част от сегашните политици, но всъщност е без значение - има ги. Просто човешката природа е такава. Политиците не могат да ги забранят - дори и в диктатурите пак има еднополови семейства. Това, което политиците могат и правят обаче, е да ги лишат от права. Хетеросексуалните хора, които имат семейство, могат да "сключат" брак, хората с еднополови семейства нямат това право. Това не е справедливо.

Една немалка група трябва да живее унижена от държавата, защото няколко десетки политици са научили елементарния урок, че хората се лъжат най-лесно да гласуват за тях, като ги замериш с омраза и създадеш разделение.

Сегашната ситуация в парламента беше преди всичко нелепа - едва ли някой е искал да прави каквато и да е стъпка за еднополови бракове. Ставаше дума за защитата от насилие у дома. Тя обаче показа и колко неадекватно разбират света част от политиците. Което вече е проблем и в много други посоки.

3 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    saglasiepok avatar :-(
    saglasiepok
    • - 12

    Здравейте
    Започвам с цитат от Коментара - "Те не се различават по нищо. И в едните, и в другите семейства хората си обещават да бъдат заедно завинаги. Имат общи имоти, общи кредити, коли. Понякога (напоследък все по-често) еднополовите семейства имат деца - в някои случаи жените раждат, в други случаи осиновяват".
    Е как така еднополовите имат деца??? Как?
    Ако са жени, от къде материал??? Как така? Когато се включи мъжът, вече не говорим за еднополови, нали?
    Ако са мъже. как? Кой ще износи плода??? Кой? Пак трябва жена или по изкуствен път, което не рвинаги е успешно и цивилизационно....донякъде?
    Опцията с осиновяването е меко казано вулгарно. Ако няма хетеросексуални двойки откъде ще взимат деца за осиновяване??? Откъде???
    Няма как да има възпроизвеждане, ако няма хетеросексуалност!!!
    Няма как!!!
    Или целта е да се намали населението в Европа?!
    Ако е така артикулирайте го ясно и цивилизационно!
    Абсурдно е да бъде толерирано такъв тип двойки!
    След тях не може да има поколения с времето, разбирате ли го?
    Не случайно светът е създаден от разнополови, защото има възпроизводство!
    Дори да приемем, че донякъде при мъжете е възможно възпроизвеждане заради "материала", при жените никакъв шанс, НИКАКЪВ!
    Против съм тези двойки (да не говорим за брак - питатйте църквата) да бъдат "алармирани", "позиционирани" и "толерирани".
    Съжалявам, но светът си отива, ако те се увеличават.
    Просто ще се занулим.

    Нередност?
  • 2
    alex.k avatar :-P
    alex.k
    • + 9

    До коментар [#1] от "saglasiepok":

    То ако интелектът ти е на ниво "питайте църквата", мненитето ти има точно нулева стойност.

    Нередност?
  • 3
    saglasiepok avatar :-?
    saglasiepok
    • - 5

    До коментар [#2] от "alex.k":

    Xa xa xa
    Аргументи !
    Къде са ти аргументите???
    Обясни как ще става възпроизводството на човечеството???
    Обясни, а не пиши за моят интелект и нулеви стойности.
    Обясни как ще има положителни стойности (а не нулеви) от еднополови бракове?
    Аргументи!!!

    Нередност?
Нов коментар