НА ЖИВО от 09:00 ч.:
Среща на бизнеса от Черноморието

"Капитал" с бонус за читателите

QR код с всеки брой на вестника ви дава 7-дневен дигитален достъп до съдържанието на сайта

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Вестник "Капитал" предлага бонус на закупилите новия брой на седмичника. Те вече ще получават и 7-дневен дигитален достъп до най-новите статии на www.capital.bg с уникален QR код.

Активирането на достъпа става в две лесни стъпки:

- След като закупите броя, сканирайте QR кодa в карето на втората корица на изданието с камерата на мобилния си телефон и последвайте линка.

- Кодът ви ще бъде попълнен автоматично, вие трябва да натиснете бутона "Активирай".

Ако нямате профил в "Капитал", ще бъдете насочени към бутоните за регистрация. Ако вече сте регистриран потребител, е необходимо да влезете в профила си. Периодът на валидност на кода за активация (QR кода) започва да тече от датата на публикуване на съответния брой на "Капитал" и изтича на седмия ден, независимо от момента на активация на кода.

Всеки код е еднократен и уникален. Това означава, че само един човек може да се възползва от него, еднократно, в периода на валидност. Ако новият брой е публикуван в петък, 7-дневният достъп тече от същия ден до полунощ на следващия четвъртък. Ако активирате кода в сряда, ще можете да се възползвате от него само един ден. Не можете да активирате код за достъп след като изтече неговия 7-дневен срок на валидност.

* Важно за абонатите: 7-дневният достъп до най-новите статии на "Капитал" не е част от вашия абонаментен план. Препоръчваме да използвате абонамента си, който ви дава достъп до повече съдържание. Но може да подарите кода за 7-дневен достъп на приятели или колеги.

Капитал - прогнози, които се сбъдват!