Състав

Събраните по този начин данни правят класацията представителна за над 90% от големите български дружества с годишни приходи над 100 млн. лева. Това изчисление е направено на базата на справка за най-големите 300 компании по общо приходи от продажби за 2018 г. Някои от компаниите, които имат високи обороти през 2018 г., не подадоха данни за 2019 г.

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Събраните по този начин данни правят класацията представителна за над 90% от големите български дружества с годишни приходи над 100 млн. лева. Това изчисление е направено на базата на справка за най-големите 300 компании по общо приходи от продажби за 2018 г.

Някои от компаниите, които имат високи обороти през 2018 г., не подадоха данни за 2019 г. Те са: "Експрес логистика и дистрибуция", "Геотехмин", "Елаците - мед", "Хювефарма", "Видеолукс", "Карелия", "Теклас - България", "Язаки България", "Рено Нисан България", "Тойота Балканс", "България ер", "Хуауей технолоджис България". Финансовите им показатели ще бъдат допълнени на интернет страницата на класацията, ако бъдат публикувани в Търговския регистър. Данните ще бъдат достъпни и чрез системата КАПИ за бизнес абонатите.

Все още няма коментари
Нов коментар