🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

ONE wallet by Postbank – решение от ново измерение

Дигиталният портфейл осигурява нужното удобство и спестява време

ONE wallet by Postbank – решение от ново измерение
ONE wallet by Postbank – решение от ново измерение
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Мобилният портфейл ONE wallet by Postbank е високотехнологично приложение за всички настоящи клиенти на Пощенска банка, които разполагат със смартфони с операционни системи Android и iOS, и е част от богатото портфолио с дигитални услуги на банката. Разнообразните му възможности осигуряват бързина, удобство, защита и свобода при разплащания във всички търговски обекти в страната и чужбина, в които е наличен безконтактен ПОС терминал. Освен това, клиентите на банката могат да прехвърлят незабавно и безплатно средства по сметка на свои роднини или приятели, също използващи приложението. Клиентите получават още възможност за разплащане, без дори да използват телефона си, ако разполагат с Apple Watch, Garmin или FitBit смарт часовник, поддържащ някоя от следните услуги: ApplePay, Garmin Pay или FitBit Pay.

Но по какъв начин богатите характеристики на дигиталния портфейл надхвърлят тези на картата или на плащането в брой? Приложението ти дава възможност да добавиш всяка една от физическите си карти от Пощенска банка, както и картите си за лоялност в него, за да бъде всичко необходимо винаги с теб и да не се налага да ги носиш при пазаруване. Ангажименти, които минимизираш светкавично, а това е от съществено значение в живота, когато работата превзема всяка секунда и всеки момент от деня се усеща като надпревара с времето.

Нови възможности за новите навици

С ONE wallet by Postbank всеки индивидуален клиент на Пощенска банка може да намери прецизно решение на своите потребности, а той е изцяло на разположение, за да бъде верен помощник. Приложението се сваля лесно с QR кода от визията или от интернет магазина на съответната операционна система. За регистрацията е необходимо да ползваш данните си за вход в интернет банкирането e-Postbank или да въведеш данните на някоя от банковите си карти, издадени от банката. След регистрация всичките ти сметки и карти от банката се визуализират автоматично в приложението, а ти избираш коя карта да бъде основната, с която да се разплащаш. По всяко време може да управляваш ползването на картите по различните канали или временно да блокираш дадена - само с няколко клика. Като бонус получаваш и безплатна виртуална карта, която можеш да ползваш както с One Wallet, така и при пазаруване онлайн, за допълнително ниво на защита и сигурност.

Дигиталният портфейл ONE wallet by Postbank е в полза и при управлението на твоите финанси. Той ти предоставя детайлна информация с хронологията на трансакциите по твоите сметки и карти от банката и служи за лесна реорганизация и изграждане на нови спестовни навици.

Повече информация за мобилния портфейл може да бъде получена на телефон 0700 18 555 (Център за обслужване на клиенти), кратък номер *7224, на имейл [email protected], както и на официалната Facebook страница на Пощенска банка, на www.onewallet.bg или на www.postbank.bg.

Вижте тук как лесно можете да се регистрирате и да плащате директно на ПОС с Вашия смартфон и ONE wallet.