🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

"Frotcom България" предоставя висококачествен софтуер за флийт мениджмънт

"Frotcom България" предоставя висококачествен софтуер за флийт мениджмънт
"Frotcom България" предоставя висококачествен софтуер за флийт мениджмънт
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Компанията "Frotcom България" предоставя висококачествен софтуер и съпътстващи услуги за флийт мениджмънт в България от 2008 година. Без значение дали притежавате флота от автомобили, машини или активи, можете да ги управлявате по-лесно и ефективно, което гарантира по-високо качество на предлагания продукт и по-високи приходи за фирмата. Независимо от сферата, в която оперирате, както и типа експлоатиращи автомобили - леки, товарни, строителни и други, разполагате с професионални инструменти, за да управлявате интелигентно флотата си.

Системата е съставена от хардуер и от софтуер. Хардуерът трябва да бъде инсталиран в превозното средство, като видът му, функционалностите и съответно цената зависят от нуждите ви. Това означава, че можете да избирате от стандартно проследяване до много по-комплексни данни от компютъра на автомобила.

Софтуерът е изцяло уеб базиран, благодарение на което можете да го използвате отвсякъде и в удобно за вас време и устройство с достъп до интернет. Изцяло разработен на модули, вие можете да избирате кои функционалности да ползвате спрямо нуждите си.

Можем да ви предложим разнообразие от продукти и услуги, с които да управлявате по-ефективно флота си, улеснявайки работата си, както и тази на вашите служители. С Frotcom можете да организирате и планирате действията си, така че да намалите оперативните разходи, както и тези за гориво, да увеличите продуктивността, а оттам и печалбата на фирмата.

Можете да избирате измежду:

- проследяване в реално време, което ви дава информация къде се намират превозните ви средства във всеки един момент; - контрол на горивото, гарантиращо по-ниски разходи. Избирайки между защити, капачки или сонди, които да поставите на резервоарите си, осигурявате сигурност и спокойствие, както за шофьорите, така и за вас, тъй като ще намалите разходите за гориво; - плащане на пътни такси в България и Унгария чрез монтираното Frotcom GPS устройство за проследяване. Без повече да е необходимо да трупате различни бордови устройства в кабината на шофьора, да се притеснявате дали работят правилно и дали няма да бъдете глобени заради това. С Frotcom GPS устройствата всичко става бързо и лесно, като същевременно не трябва да заплащате нищо допълнително за това. Дори като бонус ще получавате безплатни известия при намаляване баланса по сметката ви, както и при важна информация, свързана с данните, предавани от GPS устройството. Чрез последното попълнение в портфолиото ни можете автоматично да свързвате автомобила с дадено ремарке или инвентар. Повече няма да бъде необходимо някой да следи превозното средство и да променя ръчно броят оси, с които то се движи, за да заплащате пътните си такси в България коректно. Ще знаете във всеки момент кой автомобил с кое ремарке или инвентар е асоцииран.
Ще можете да генерирате и отчети за всички направени свързвания на превозното средство;

- планиране на маршрута, по който да се движи превозното средство. Повече не е необходимо да се чудите откъде е преминал автомобилът и защо разходите на едни превозни средства са по-високи спрямо други, движейки се по една и съща дестинация. Вече можете да определяте и задавате точния маршрут, по който да премине превозното средство. А ако автомобилът напусне начертания път, ще получавате моментално известие за това, за да можете да вземете незабавни мерки и коригирате ситуацията. Намалете разходите си за гориво, планирайте по-добре графика на шофьорите си и улеснете служителите си, като предварително определите пътя, по който да преминават автомобилите ви.

Благодарение на тези и още много услуги, ще можете да управлявате флота си по-ефективно и продуктивно.

Това, което отличава Frotcom от останалите фирми в сектора, е, че сме фокусирани на 100% от времето си да правим това, в което сме най-добри, а именно - разработване на софтуер, чрез който фирмите интелигентно да управляват флотите си. Ползите от използването на системата са многобройни, изразяващи се в прозрачност и яснота за начина на използване на автомобилите и активите, което води до намаляване на оперативните разходи за поддръжка и гориво, оптимизиране на работата и работното време, по-добро планиране и предвиждане. Всичко това съответно води до намаляване на разходите и по-високи печалби за фирмата.

Също така сме иновативни, гъвкави и се стараем винаги да сме първи. Разбираме нуждите ви, което ни позволява да предложим най-доброто решение за възникналите проблеми. Не спираме да си поставяме нови цели и чертаем пътя, по който да ги постигнем. Без значение от ситуациите, в които попадаме, се стараем да предложим най-доброто и качествено решение, с което да улесним работата ви.
Ако искате да научите повече за тези и другите възможностите на Frotcom, можете да го направите, като се свържете с наш представител на:

0700 45 145

[email protected] или като посетите www.frotcom.com