Sofia Hotels Management - 5-звездна елегантност в три 5-звездни локации

Какви са възможностите за организиране на конференции и лични събития

Sofia Hotels Management - 5-звездна елегантност в три 5-звездни локации
Sofia Hotels Management - 5-звездна елегантност в три 5-звездни локации
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

За създаването на незабравими изживявания, организацията на грандиозни конференции и лични събития разказват лидерите на търговските екипи в трите 5-звездни хотела от групата на Sofia Hotels Management - Grand Hotel Sofia, Kings' Valley Medical & Spa Hotel и Grand Hotel Millennium Sofia.

Силвия Василева, търговски директор, Grand Hotel Sofia

Още с откриването му през 2004 година 5-звездният Grand Hotel Sofia започва да впечатлява със запомнящ се класически дизайн, изключителната си картинна галерия и колекция от скулптури на български автори. Запазената марка на нашата верига хотели - просторните ни стаи и апартаменти с панорамни тераси, разкриват централните гледки над града. Шестте мултифункционални зали и заведенията ни, сливащи се с градската градина и фонтаните, вече почти 20 години са предпочитано място за всякакви лични и фирмени събития с капацитет до 200 души. Брандът ни е силно разпознаваем и с високия си рейтинг, получаван от гостите ни през годините. Доказателство за това е и последно полученото престижно отличие "Водещ бизнес хотел на България 2023" на Световните туристически награди. Наградата печелим за пореден път, като за нея благодарим и на нашия екип! Екип, с който сме заедно почти 20 години, горд и посветен на това нашите гости да се чувстват като у дома си, създавайки незабравими моменти.

Радваме се, че старанието за безупречно обслужване и личното отношение към всеки гост се забелязва и че успяваме в модерните динамични времена да се адаптираме към променящите се желания и нужди на нашите гости. Дали ще изберете провеждане на събитие с Brain Foods концепция в кафе паузите и обяда, бизнес вечеря с автентичното "Царско меню" в ресторант Shades of Red, сватба с тераса, гледаща към Градската градина, или романтичен уикенд за двама - нашият екип ще е тук, за да се погрижи за всеки детайл.

Десислава Думева, мениджър продажби, Kings' Valley Medical & Spa Hotel

Още в първата си година Kings' Valley Medical & Spa Hotel успя да изгради имидж на едно от най-добрите места за корпоративни и лични събития. Хотелът успешно преплита ĸoнцeпциитe зa медицински и CΠA туризъм c вече популярното направление при ĸoнфepeнтнитe и бизнес пътувания за blеіѕurе (buѕіnеѕѕ + lеіѕurе). Със своите 2 бални, 2 мултифункционални и 6 заседателни зали ĸoнфepeнтният цeнтъp е перфектната локация, разположена в центъра на България. Освен с успешните си корпоративни събития хотелът е и предпочитано място за спортни мероприятия и вече със самочувствие е домакин на тенис и падел турнири. Водени от мотото "Кралство, в което Вие сте владетел!", зад тези успешни събития стои един от най-добрите екипи, които могат да превърнат всеки престой и събитие в преживяване.

Вникването в най-дребния детайл и персонализираното отношение към всеки гост гарантират успеха на всяко събитие. Изключително богатата селекция от допълнителни услуги и активности, които предлага комплексът, са част от нещата, оставящи усещане едновременно за бизнес удовлетвореност и пълноценна почивка. За тази цел на разположение на гостите са изключителният спа център с 8 минерални басейна, медицински център с оборудване без аналог, 8 заведения, всяко с индивидуален дух и характер, както и богата селекция от преживявания в региона. Противно на правилата, в Kings' Valley насърчаваме гостите ни да смесят работата с удоволствието и по този начин да се насладят на перфектната комбинация за успех.

Благой Стойков, мениджър продажби, Grand Hotel Millennium Sofia

В Grand Hotel Millennium Sofia можем съвсем отговорно да заявим, че когато нашите гости ни се доверяват, получават услуга, по нищо неотстъпваща на световните хотелски вериги, а в някои отношения дори с конкурентни предимства пред тях. Бързо след отварянето му Grand Hotel Millennium Sofia се доказа като лидер в хотелиерството и конгресния туризъм и се превърнахме в предпочитан домакин на гости от сферата на бизнеса, спорта, филмовата индустрия, държавните институции и други. Просторът и спиращите дъха гледки се превърнаха в наша запазена марка, което се забелязва и в 14-те многофункционални конферентни зали - предпочитано място за конференции, семинари, изложения и лични поводи.

За да могат нашите гости лесно да представят своята визия и послания, сме поставили особен фокус и на техническото оборудване. От простото указване на посоките в дигитален вид навсякъде в конгресния център до това да персонализираме информацията до всеки наш гост в хотелските стаи, фоайета и заведения са само част от модерните дигитални решения, с които правим времето, прекарано при нас, по-специално. Не на последно място искам да отбележа, че едно от най-ценните ни преимущества са хората, които работят в хотела и се грижат за вас, нашите гости. Те допълват по естествен начин безспорно уникалната ни хотелска база и всички заедно се стремим да превърнем всеки престой, събитие, обяд или вечеря в преживяване с усмивка!