Joy Station: от корпоративни събития до концерти

Мултифункционалният развлекателен център е специално място за специални събития

Joy Station: от корпоративни събития до концерти
Joy Station: от корпоративни събития до концерти

Joy Station е сред събитийните центрове хамелеони в София - променят се според изискванията на събитието, което домакинстват: корпоративни партита, конференции, церемонии, обучения, концерти, театрални постановки, конкурси по танци, изложения, спортни събития, заснемане на видеоклипове, събития с излъчване на живо и директни включвания до и от чужбина. Капацитетът на центъра е до 1200 седящи и 2000 правостоящи гости. Обектът е на две нива - клуб и най-голямата боулинг зала в България. Разположен е на площ от над 5000 кв.м, които могат да бъдат преобразени според нуждите на всяко събитие. Залата е с индивидуално разработен акустичен дизайн и предлага комбинация от озвучителна система MEYER, осветление CLAY PACKY, пулт YAMAHA, три видео стени SAMSUNG и една LED стена. В числа историята на Joy Station изглежда така: 745 концерта на живо, 192 световни музиканти и групи, 145 боулинг турнира и хиляди доволни клиенти. Ето малка част от тях.


Васко Василев, музикант

"Темата с местата за провеждане на концерти в България е колкото дълга и сложна, толкова и простичка - адекватна концертна сцена липсва. Но Joy Station е истинско приятно изключение, където всичко си е на мястото. За клубна сцена това е безспорно най-доброто, което съм виждал в България. За нас, музикантите, критериите са техническо обезпечаване и условия за подготовка (гримьорни, тоалетни, достъп към сцената и публиката). Това са неща, които не засягат зрителите, но са от огромно значение за артистите, защото ние прекарваме дълго време в залата и това оказва влияние върху качеството на концерта. Но публиката също има голямо предимство в Joy Station заради близостта и интимното пространство. Истината е, че ключът към всичко е професионализмът. В Joy Station това е водещо и то ни е превърнало в добри партньори и приятели."


Бойко Гюров, собственик на BGTSC, председател на "Сцена Музика"

"Joy Station е сред предпочитаните от мен места за концерти и събития. Не е случайно, че точно предстоящите концерти на легендата Глен Хюз (Deep Purple, Black Sabbath) и неподражаемите Cradle Of Filth ще са точно там! Избирам Joy Station, на първо място, заради страхотния екип, с който се работи много лесно! Освен това аудио- и визуалното оборудване покрива най-високите съвременни стандарти и изисквания. А удобствата като паркинг, близостта до хотел, всякакъв тип магазини, лесният достъп до Околовръстния път и терасата за пушачи са все неща, които са много важни за всяко събитие."


Ники Кънчев, журналист и водещ

"Само за последните няколко месеца отново и отново се убедих, че Joy Station е истинска спирка на забавленията и радостта от изживяванията, миксирани с класата на неповторимото преживяване. Клубът приюти няколко много интересни за мен събития, на които бях поканен като гост или просто посетих като зрител."

30-годишнината на моето любимо "Дарик радио"

"Клубът се пукаше по шевовете. Много приятели, фенове, партньори на "Дарик" дойдоха да отбележат юбилея. Имаше страхотна енергия от лицата на хората, бивши и настоящи колеги, клиенти, дори конкуренти. Аз лично отидох с дъщеря си Мари София, защото исках да я запозная с някои от знаковите ми колеги за тези три десетилетия."

25 години списание "Мениджър"

"Чудесен юбилей с много бизнес привкус, естетика и класа. Като нетуъркинг събитието беше на европейско ниво - на едно място се събраха управители на банки, големи корпорации, медии, фирми."

Церемонията по връчването на наградите за полет в изкуството на фондация "Стоян Камбарев"

"Това е едно от най-емблематичните събития, които се случват под покрива на Joy Station. На сцената до мен бяха световни фигури като актьора и ексбоксьор Гари Стреч, певеца Лиан Раймс от "Блу" със съпровод на Момчил Косев от "Сол бемол", а сред публиката редовно присъстват по двама президенти - Петър Стоянов и Росен Плевнелиев."

Любимите ми рок концерти

"Гледах Цена Коев, която покани Джеф Скот Сото - певец, който "Куин" за малко да вземат на мястото на Фреди преди 20 години. Гледах и Звезди от "Ахат" и големия майстор Джо Лин Търнър. Все концерти, на които се "пръскам" от кеф."


Яна Липованска, основател на проекта "Маргаритка"

"Вкъщи никога не е просто място. За да се чувстваш вкъщи, най-важни са хората - да има разбиране, комуникация, приятелство, да усещаш подкрепа и сигурност и проблемите да се решават заедно. В Joy Station ние от "Маргаритка" се чувстваме вкъщи, защото там срещаме разбиране и подкрепа и хората, с които работим, имат изключителна професионална подготовка. JoyStation ни дава локация за събития, която отговоря на всички наши нужди, работа на високо професионално ниво, човешко отношение и приятелство. А в днешно време това е трудно постижима комбинация!"


Иван Драндийски, мениджър на Joy Station

"През годините Joy Station е бил домакин на стотици различни събития. И всяко е специално и е ново начало за нас - нови хора, нови цели, нови предизвикателства. Освен себе си обичаме да предизвикваме и нашите клиенти - да развихрят фантазията си, да измислят интересни идеи, които ние да реализираме, водени от максимата, че няма невъзможни неща."