Клиентите си тръгват доволни и се връщат отново

Виктория Илиева - мениджър на отдел MICE на хотел "Рила", Боровец, Красимира Железова - старши мениджър "Продажби MICE & Groups" на хотел "Интернационал", Златни пясъци

Клиентите си тръгват доволни и се връщат отново
Клиентите си тръгват доволни и се връщат отново
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Визитки

Bt collection са колекция от луксозни хотели и комплекси, разположени по Черноморието, в Боровец и Арбанаси, предлагащи СПА, вкусна храна и разнообразни развлечения, и са подходящ избор както за семейна почивка, така и за бизнес пътувания и конференции.

Хотел "Рила", Боровец, и хотел "Интернационал", Златни пясъци, са част от Bt collection. Представители на мениджърския екип на двата хотела коментират възможностите за организиране на разнообразни корпоративни събития.

Виктория Илиева е с повече от 17 години опит в туроператорската и в хотелиерската индустрия. Започва като стажант, а след това успешно надгражда опита си през различни позиции в търговския отдел на Bt Collection. Последното й предизвикателство е оглавяването на отдел MICE на хотел "Рила", Боровец.

Mobile: +359 882 196 891

Email: [email protected]

Красимира Железова e старши мениджър "Продажби MICE & Groups" на хотел "Интернационал", Златни пясъци, от 2013 г. В сферата на хотелиерството работи от 20 години, а с организация на събития се занимава от 2007 г.

Mobile: +359 892 605 343

Email: [email protected]

Какви възможности за организиране и провеждане на събития предлагат вашите хотели?

Красимира Железова (К.Ж.): Хотел "Интернационал" е петзвездна локация на брега на морето. Оперираме 12 месеца в годината и разполагаме с един от най-големите конферентни центрове по Черноморието: 11 зали с капацитет от 20 до 600 места, сред които многофункционална бална зала, амфитеатрална зала, изложбени площи, както и над 3000 кв.м open space зони. Благодарение на тези дадености и ефективния екип от професионалисти "Интернационал" разполага с неограничени възможности за организиране и провеждане на събития.

[

Виктория Илиева (В.И.): Голямо преимущество на хотел "Рила", Боровец, е мултифункционалният конферентен център, който разполага с 8 зали, подходящи за събития от 10 до 700 души, с общ капацитет до 1300 делегати. Най-горди сме с нашето бижу - бална зала "Рила", която е единствена по рода си в региона. Близостта ни до София също е голямо предимство. А разположението ни в сърцето на планината дава възможност да бъдем креативни в предлагането и организирането на допълващи активности на открито.

Как се промениха изискванията на клиентите в постпандемичния свят?

В.И.: Принудителната социална дистанция направи клиентите доста по-изобретателни в идеите, които искат да реализираме заедно, и са най-вече насочени към екипни активности в комбинация с off-site срещите им в хотела. Това желание да се събират, да се забавляват и да прекарват повече време заедно, докато организирано работят извън офиса, е определено доминиращото. Отрицателно последствие от пандемията е тенденцията да се планират и потвърждават събития в последния момент. Благодарение на сработения ни екип и дългогодишния ни опит успяваме бързо да откликнем на всички изисквания дори и в тези случаи. При нас мантрата е "В събитийната индустрия няма невъзможни неща".

К.Ж.: Със сигурност тренд в сферата са използването на нови технологии и дигитализирането на ивент процесите. За организаторите на събития от най-съществено значение са два фактора. Единият е в каква степен локацията може да "посрещне" и реализира концептуалната идея на събитието, а другият е съотношението цена - качество на предлаганите услуги. В "Интернационал" винаги се стремим да проявяваме гъвкавост, готови сме да прегърнем всяка смела идея и същевременно да поддържаме качество на обслужване на международно ниво, съобразявайки се с бюджетната рамка, поставена от клиента.

Как осигурявате индивидуален подход към всяко събитие и клиент?

К.Ж.: В едно изречение - винаги сме работили и ще работим в посока на това, когато един организатор избере хотел на Bt Collection на морето или в планината като локация за своето събитие, дори за секунда да не се усъмни, че е направил най-правилния избор.

Каква е вашата рецепта за успешно и незабравимо преживяване?

В.И.: Преди всичко сме партньори на нашите клиенти и опитните екипи на двата хотела се включват активно от зараждането на идеята до осъществяването й. Наш приоритет е изслушването на клиента, вникването в желанията му, за да можем като професионалисти да дадем правилни съвети за едно успешно събитие и да оправдаем гласуваното ни доверие. Благодарение на екипната ни работа клиентите си тръгват доволни и се връщат отново.