Виртуален панаир с RITTAL и Eplan

На 26 януари 2021 г. ще научите как да направите процесите в стойностната верига на вашата компания по-бързи, по-икономични и по-точни

Виртуален панаир с RITTAL и Eplan
Виртуален панаир с RITTAL и Eplan
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Искате ли да знаете как да направите процесите в стойностната верига на вашата компания по-бързи, по-икономични и по-точни?

Присъединете се към RITTAL и Eplan на пътешествие през ефективни методи на работа при производството на табла и разпределителни системи и опитайте потенциала на интегрираната стойностна верига с нас. За подобряване координацията между разработването и производството на продукти ние разчитаме на комбинация от софтуерни решения, системна технология и автоматизирани машини. Предимствата са очевидни: цифровизация и последователност на предаване на данни между процесите и системите - всичко това води до значително намалено време, необходимо за производство и асемблиране.

От 10:30 до 16:00 ч. ще проведем завладяващи сесии и семинари на живо на английски език, както и ще демонстрираме интересен практически опит с презентации на най-добрите практики от нашите клиенти. Ще ви представим иновативни решения за всяка стъпка от вашата стойностна верига - от инженеринг, обществени поръчки и производство до пускане в експлоатация и обслужване. Също така ще бъдем на разположение да отговорим на всички ваши въпроси.

Виртуалните врати на онлайн събитието "Panel building. Made smarter." отварят за вас от 10:00 ч. до 16:00 ч. на 26 януари (08:00-14:00 ч. централно време). Събитието ще се проведе на английски език от колегите ни в Германия. Участвайте в завладяващи презентации и семинари на живо и се оставете да бъдете вдъхновени от нашите клиенти в сесии с най-добри практики.

Програмата на събитието можете да откриете тук

Можете да се регистрирате за участие на събитието тук