🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

До края на юли може да изтеглите стикерите на "Капитал" във Viber

С тях ще може да поддържате чувството си за хумор в чат приложението и да се запознаете с най-важните новини от деня

Пакетът "Личен Капитал" съдържа общо 22 стикера
Пакетът "Личен Капитал" съдържа общо 22 стикера
Пакетът "Личен Капитал" съдържа общо 22 стикера    ©  Капитал
Пакетът "Личен Капитал" съдържа общо 22 стикера    ©  Капитал
Бюлетин: Маркетинг и реклама Маркетинг и реклама

Получавайте най-важното и интересно от маркетинга: новини, рекламни кампании, обяви за работа

Въпреки летния сезон новинарският поток от страната тече с пълна сила. Понякога обаче дори на сериозните теми трябва да се поглежда с намигване и усмивка, затова удължихме периода, в който може да свалите първия стикер пакет на "Капитал" във Viber. До края на юли ще може да намерите в платформата стикерите "Личен Капитал", които след това дългосрочно да използвате в комуникацията си с приятели, близки и колеги.

А за да сте в крак със случващото се, може да се абонирате за първия чатбот на "Капитал", с който ще имате достъп до най-важните новини и анализи по избрани от вас теми. Целта ни остава същата - качествено и задълбочено съдържание за политиката, икономиката и бизнеса в България и по света. Разширяваме вариантите, чрез които то да достига до вас - в удобно време на телефона ви през приложението на Viber.

"Ти си моята криптокралица"

Увеличават се не само опциите, но и формите на комуникация. До края на юли потребителите на Viber могат да изтеглят стикерите на "Капитал" и да ги използват в хумористични съобщения с популярни реплики от темите на деня. Пакетът "Личен Капитал" съдържа общо 22 стикера, с които, веднъж свалени в приложението, може да изразите мнение, емоция или просто да се пошегувате в чат с вашите приятели. В него ще откриете от аналогии с пирамидални схеми, през "новото нормално" до въпроси като "Защо тръбата е цяла", на които вероятно отговор имат само авторите им. Вие обаче може да намерите нови и различни интерпретации и да ги вплетете в ежедневната си чат комуникация във Viber. А ако някой ви изпрати новина, за която вече сте информирани (благодарение на чатбота например), може ясно да го заявите със стикер "Знам го отдавна, чета "Капитал".

Пакета, наречен "Личен Капитал", може да изтеглите безплатно от стикер пазара в приложението до края на юли.

Новини в чата

Актуалните новини от деня, на които да отговаряте с хумористични стикери, може да научавате, като се абонирате за чатбота на "Капитал" във Viber.

"Потребителите имат бърз и удобен достъп до последните новини, тъй като те пристигат директно на основния екран на телефона. Може да курират съдържанието, което да получават, като зададат темите, от които се интересуват. Може да определят честотата на получаване на нотификации, било то на ежедневна или седмична база", коментира за "Капитал" Даниела Иванова, директор "Развитие" за Европа в Rakuten Viber.

Абонирайки се за чатбота, потребителите на Viber могат да избират измежду пет от основните рубрики на "Капитал", от които да получават навременни новини и анализи. Това са "Най-важното", "Бизнес", "Политика", "Лични финанси" и "Свободно време". Според желанията си читателите могат да получават по пет новини на телефона си от всяка категория всеки ден точно в 18 ч. или веднъж в седмицата.

Все още няма коментари
Нов коментар