🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино: документален сериал за Rolling Stones, нов сезон на "Историята на прислужницата"

Какво ново на малкия екран и стрийминг платформите

Моят живот като Ролинг стоун

Документален филм на BBC в четири части, като всяка една посветена на необикновената и вълнуваща история на отделните членове на Rolling Stones - Мик Джагър, Кийт Ричардс, Рони Ууд и покойния барабанист на групата Чарли Уотс. Едночасовите епизоди са разказани ярко чрез ексклузивни интервюта с музикантите и на звезди като Пи Пи Арнолд, Криси Хайнд от The Pretenders, китариста на Guns N' Roses Слаш, Род Стюарт, Тина Търнър и Стивън Тайлър от Aerosmith.

Премиера, HBO Max

American Gigolo

Нов сериал в 10 епизода, разработен от Дейвид Холандер ("Рей Донован") и базиран на едноименния филм от 1980 г. на Пол Шрейдър с участието на Ричард Гиър. В главната роля в модерната адаптация влиза Джон Бернтал ("Живите мъртви"), чийто герой, който след като е излежал 15-годишна присъда по несправедливо обвинение в убийство, се завръща към задоволяването на дамски секс прищевки, като междувременно се опитва да открие кой го е натопил.

Премиера, Showtime, 9 септември

Историята на прислужницата

Сериалът по романа на Маргарет Атууд с участието на Елизабет Мос продължава да се развива и вече гледаме неговия пети сезон. В него героинята Джун се изправя срещу последствията от убийството на командир Уотърфорд, а вдовицата Серена се опитва да засили влиянието си като представител на репресивната система на държавата Гилеад. Джун, Люк и Мойра се борят срещу тоталитарното общество от разстояние и за спасяването на Хана.

Премиера, HBO Max, 14 септември

Все още няма коментари
Нов коментар