🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино: The Lord of the Rings: The Rings of Power, "Елвис" на Баз Лурман

Кои са новите сериали и филми по стрийминг платформите

Сцена от The Lord of the Rings: The Rings of Power

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Изключителна новина за феновете на сагата - сериалът, вдъхновен от едноименната творба на Дж. Р. Р. Толкин, най-накрая е тук. Действието на осемте епизода се развива през Втора епоха от историята на Средната земя, хиляди години преди събитията от "Хобит" и "Властелинът на пръстените" - време на изковаването на пръстените, въздигането на злия Саурон и същества от расата, предшествала хобитите.

Премиера, Amazon Prime Video, 2 септември

Елвис

Биографичната драма на номинирания за "Оскар" режисьор Баз Лурман, която се завъртя по кината преди малко повече от два месеца, вече е достъпна за удобно гледане по всяко време и от вкъщи в платформата на HBO Маx. Пожъналата огромен успех лента е епичен киноспектакъл с участието на Остин Бътлър и носителя на "Оскар" Том Ханкс и разглежда живота и творчеството на Краля на рока през призмата на сложните взаимоотношения между Елвис (Бътлър) и енигматичния му мениджър полковник Том Паркър (Ханкс).

Премиера, HBO Max, 2 септември

Get Smart With Money

Финансовите консултанти споделят своите прости съвети как да харчите по-малко и да спестявате повече с хора, които искат да поемат контрола над средствата си и да постигнат целите си.

Премиера, Netflix, 6 септември

Все още няма коментари
Нов коментар