🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Подкаст | Управителят на "Телевик" за нуждата от смелост да пробваш, без да те е страх от провал

В новата поредица на "Гласът на Капитал" от Пловдив Владимир Венински разказва за неговия професионален опит и надеждите за бъдещето на страната

Владимир Венински, управител "Телевик"
Владимир Венински, управител "Телевик"
Владимир Венински, управител "Телевик"    ©  Владислав Христов
Владимир Венински, управител "Телевик"    ©  Владислав Христов
Бюлетин: От Седмото Тепе От Седмото Тепе

Най-важното и интересното от седмицата в Пловдив и региона, през погледа на местната редакция

Пловдив е бързо развиващ се град в последните няколко години. Наскоро дори задмина и столицата като процент на прираст на населението, което досега не се бе случвало никога. Тук не става въпрос само за хора от България, но и за наши сънародници, които се завръщат от чужбина да търсят професионално развитие обратно у дома, както и имигранти от други държави - в момента в града има приблизително 26 хил. души, които не са с българско гражданство.

В нова поредица от "Гласът на Капитал" с водещ Антон Чепилски ще ви запознаем с някои от тези хора от бизнес, както и от културния сектор. Главната ни цел ще бъде да добием една по-добра представа за това как двете сфери могат да се поддържат и да си осигурят едно добро развитие в бъдеще.

Първият ни гост е управителят на белгийската компания "Телевик" в Царацово Владимир Венински, който има дълъг опит в международни компании в държави като Германия, Великобритания, Русия и др. Той ще ни преведе през своя опит от първоначалната му миграция в чужбина, както и работата му там до причините за неговото завръщане обратно в България.

Чуйте разговора с него тук и в удобната за вас аудиоплатформа:

Ако този епизод ви е харесал и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Гласът на "Капитал" в Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify.

Обратна връзка можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на "Капитал" във Facebook и Twitter.

Музиката, която чувате в този подкаст, е написана от композитора Петър Дундаков специално за "Капитал", а епизода монтира Тихомир Колев.

3 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    pvalev avatar :-|
    Павел Вълев
    • - 1

    Уважаеми Капитал,

    Аз съм ваш почитател и абонат от десетилетия. Но този епизод на Гласът на Капитал е под всякаква критика. 30 минути общи приказки. Нищо, ама нищо конкретно. Това не би трябвало да излиза като продукт на Капитал. Нивото ви е по-високо!

    Надявам се да приемете конструктивно критиката ми.

    Нередност?
  • 2
    qey16601212321135690 avatar :-|
    Region Dnes

    Статията е чудесна и утвърждава Пловдив като бързразвиващ се град.
    Налага се все по-иновативно и модерно мислене, за да бъдат хората с час с новите технологии.

    Нередност?
Нов коментар