🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Подкаст | Главният инженер на "ППС мануфакчъринг" за разликите в бизнес културата с Азия

В "Гласът на Капитал" главният инженер на "ППС мануфакчъринг" Ханиф Джалалудин говори за живота си тук и предимствата на Балканите

Ханиф Джалалудин, главен инженер "ППС мануфакчъринг"
Ханиф Джалалудин, главен инженер "ППС мануфакчъринг"
Ханиф Джалалудин, главен инженер "ППС мануфакчъринг"    ©  Антон Чепилски
Ханиф Джалалудин, главен инженер "ППС мануфакчъринг"    ©  Антон Чепилски
Бюлетин: От Седмото Тепе От Седмото Тепе

Най-важното и интересното от седмицата в Пловдив и региона, през погледа на местната редакция

Индустриалното развитие на Пловдив води със себе си и миграция в града и страната на множество чуждестранни експерти от цял свят бавно обръщайки дългогодишната тенденция на изтичане на мозъци извън страната. За това е доказателство и увеличаващото се население от чужденци в града - вече са 26 хил.

Във втория епизод на "Гласт на Капитал" от Пловдив ще ви срещнем с Ханиф Джалалудин, главен инженер на стартъпа за нитрилни ръкавици в града "ППС мануфакчъринг". Той ще ни запознае с това как се стартира подобен бизнес в България и какви са трудностите и също така как се различават българският начин на правене на бизнес и този в Малайзия.

Ако този епизод ви хареса и искате да слушате новите епизоди веднага щом излязат, абонирайте се за "Гласът на "Капитал" в Apple Podcasts, Google Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата програма за подкасти.

Обратна връзка можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на "Капитал" във Facebook и Twitter.

Музиката, която чувате в този подкаст, е написана от композитора Петър Дундаков специално за "Капитал", а епизода монтира Тихомир Колев.

Все още няма коментари
Нов коментар