Residential Expo Пролет 2024 – Най-доброто от жилищния пазар на едно място

На 19-20 април в Paradise center потребители, които търсят жилище или имот за инвестиция, ще се срещнат с водещи компании на пазара

Residential Expo Пролет 2024 – Най-доброто от жилищния пазар на едно място
Residential Expo Пролет 2024 – Най-доброто от жилищния пазар на едно място
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

На 19 и 20 април в Paradise center (SEC - етаж 3) ще се проведе пролетното издание на ексклузивния експо формат Residential Expo - изложението, което среща на живо потребителите, които търсят ново жилище или имот за инвестиция, и водещите компании на пазара, които стоят зад най-актуалните жилищни проекти.

Residential Expo Пролет '24 се организира от "Градът Медиа Груп" - водещата медийна група в сферата на недвижимите имоти. Входът е свободен и всички заинтересовани имат възможността да бъдат част от интересното събитие.

Посетителите ще имат на разположение два дни за директен контакт с представителите на най-актуалните жилищни проекти, за да изберат своя нов дом или имот за инвестиция при най-добри условия.

Участие в Residential Expo Пролет '24 ще вземат над 40 водещи компании, които ще представят над 120 актуални качествени жилищни проекта. Спонсори на изложението са: "Артекс Инженеринг", Smart Tower, ROI Capital, Domex, Home2U и банката на изложението - Банка ДСК.

Изложителите са подготвили специални предложения и ексклузивни оферти, които ще важат в рамките на изложението и ще бъдат на разположение за безплатни експертни консултации относно избор на имот, финансиране, административни процедури и други съпътстващи покупката на имот детайли.

Вашият нов дом или имот за инвестиция - Residential Expo Пролет '24 ви очаква!

19-20 април, Paradise center, SEC (етаж 3)