Късно лятно в Бургас: Защо стотици гости избират гостоприемството на Гранд хотел и СПА "Приморец"

Хотелът е традиционно предпочитан

Късно лятно в Бургас: Защо стотици гости избират гостоприемството на Гранд хотел и СПА "Приморец"
Късно лятно в Бургас: Защо стотици гости избират гостоприемството на Гранд хотел и СПА "Приморец"
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Лятната почивка е свещена и се полага всекиму по право, дори във времена на пандемия. Тя е очакваното бягство, което обещава, че след месеците работа и изолация следват безкраен плаж, пясък, удобен шезлонг, шум на вълни, солен аромат, море. В търсене на точно тази очаквано желана комбинация, допълнена с гаранция за любезен домакин, стотици избраха за своята лятна почивка емблемата на гостоприемството на Бургас от 1959 г. до днес - Гранд хотел и СПА "Приморец" - Бургас.

Хотелът е традиционно предпочитан заради съвкупност от фактори. На първо място - местоположението. Обгърнат в зеленината на Морската градина, буквално на крачка от златния пясък, но и от центъра на града, "Приморец" предлага спокойствие, комфорт и тишина. Няколко метра го делят и от оформящия се като продължение на ядрото на града район на Морска гара. Ресторанти, морски пейзажи, рибари и фар в класическото червено-бяло очакат своите гости. Ако искате да сте на брега на морето, но с бързи транспортни връзки и в града - това е оптималният избор.

Сервизът е следващото предимство на Гранд хотел и СПА "Приморец" - Бургас. Тук липсва небрежно отношение. Обслужването е винаги прецизно, внимателно и ненатрапчиво, като гостите имат на разположение и консиерж - за всички случаи, в които им трябва някой за съдействие по различи въпроси - от осигуряване на билети за ексклузивно събитие, до запазване на места в предпочитано заведение или доставка на любими печатни издания.

Инфраструктурата е също сред плюсовете, които предлага хотелът. Освен външен басейн, градина, елегантни и комфортни стаи и апартаменти, своите гости очаква и средиземноморският ресторант "Салини" с шеф-готвач Красимир Петров и неговият екип. Менюто е от началото на лятото и включва отбрани тематични специалитети, приготвени с продукти на местни производители. Дали ще ги опитат в разкошната лятна градина на хотела или пък ще поръчат румсървис, избират клиентите.

В услуга на гостите е и СПА център "6th Sense". От козметик, фризьор и гримьор, през фитнес с треньори и водна гимнастика до термална зона, включваща басейн, джакузи, солено езеро, финска сауна, парна баня, арома-сауна, зала за релакс и СПА меню с над 160 изкушения от цял свят - терапевтите на рекреационната зона на хотела са на разположение на всеки посетител.

Комфорт с пет звезди, първа линия на плажа, но и в град с очарование и забележителности. Спокойствие, но и близки ресторанти и СПА център. Гранд хотел и СПА "Приморец" - Бургас, съчетава всички тези възможности. Късно лято - или пък топла зима? Тук всеки сезон има своето очарование. Изборът е на гостите на хотела.