🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Българска козметика в кралска книга

За пръв път в историята българска компания е представена в книга за кралското семейство

Българска козметика в кралска книга
Българска козметика в кралска книга
Бюлетин: Ритейл Ритейл

Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща

Бебешките биопродукти на Wooden Spoon бяха удостоени с честта да бъдат част от нова книга, разказваща за живота на Меган Маркъл, Хари и тяхното бебе - принц Арчи. Baby Sussex е написана от кралския кореспондент Робърт Джобсън и публикувана от реномираното издателство SJH Group. Книгите за замъка "Уиндзор" се подреждат в библиотеките на световните музеи. Това е безспорен успех за българския предприемач.

Робърт Джобсън е един от най-реномираните кралски писатели в наше време. Той е бил неотлъчно до принц Хари и Меган Маркъл по време на кралските им пътувания и задължения през последните години. Придружавал е двойката по време на дългата им визита в Африка заедно със сина им Арчи. Българската биокозметика Wooden Spoon е удостоена да бъде част от книгата заради своята мисия да предложи възможно най-чистата и ефективна козметична грижа с натурални и ядливи съставки и с отговорност към природата.

Как българската маркаWooden Spoonпопадна в кралска книга за живота на Меган, Хари и наследника им принц Арчи?

В края на един дълъг работен ден пристига официално писмо, адресирано до Силвия Павлова (съосновател на Wooden Spoon), с молба за конфиденциална телефонна среща с кралския кореспондент Робърт Джобсън "във връзка с първия рожден ден на кралския син на херцога и херцогинята на Съсекс".

Българската марка за биокозметика Wooden Spoon е била сериозно проучена, преди да получи поканата, която идва от изключително високо ниво. Освен представяне в книгата българските предприемачи са удостоени софициална покана да присъстват на 6 май 2020, в деня на рождения ден на Принц Арчи, на празненство в петзвездния хотел "Риц" в Лондон по случай издаването на биографичната книга. Заради пандемията и сигурността на всички гости първият рожден ден на принца е отпразнуван в тесен семеен кръг, а представянето на книгата е отложено.

Книгата Baby Sussex е вече публикувана и пусната за продажба. В нея са включени само няколко специално подбрани лайфстайл и бебешки марки.

СИЛВИЯ ПАВЛОВА

СЪОСНОВАТЕЛ НА WOODEN SPOON:

Да сме част от книгата на семейство Съсекс е уникално признание за нас, но и вдъхновение за всички компании, отдадени на философията за честно и екологично отговорно производство. Да получим одобрение и подкрепа на толкова високо ниво е ясен знак, че стремежът ни да предложим най-чистата и висококачествена грижа за бебета, деца и възрастни не остава незабелязана на световните пазари. Това е мотивираща крачка за цялата козметична индустрия да даде предимство на истинските природни решения, които дългосрочно подпомагат цялостното здраве на хората.

РОБЪРТ ДЖОБСЪН

КРАЛСКИ КОРЕСПОНДЕНТ И АВТОР НА BABY SUSSEX:

За нас беше удоволствие да представим биокозметиката Wooden Spoon в новата книга Baby Sussex, която разказва историята на Хари, Меган и Арчи и представя само няколко подбрани бебешки и лайфстайл марки. Марката Wooden Spoon беше избрана да бъде представена в книгата заради отдадеността си на натуралната грижа за кожата. Впечатлен съм от интервюто с основателката Силвия Павлова, с която говорихме за продуктите, за пътуването на компанията от основаването й до спечелването на международно доверие.