🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино: завръщането на Borgen, продължение на "Фантастични животни"

Новите заглавия в стрийминг платформите

Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор

Най-новото приключение в Wizarding World, вселената от истории на авторката на "Хари Потър" Дж. К. Роулинг, включва звезден актьорски екип - Еди Редмейн, Джуд Лоу, Езра Милър, Мадс Микелсен и др. Професор Албус Дъмбълдор знае, че могъщият черен магьосник Гелърт Гринделвалд крои планове да завземе магическия свят. Старо обещание пречи на Дъмбълдор да се изправи сам срещу него и затова поверява опасната задача на магизоолога Нют Скамандър, който ще трябва да поведе екип от магьосници, вещици и един смел мъгъл пекар на съдбовна мисия.

Премиера, HBO Max

Borgen

Един от най-успешните датски и въобще скандинавски сериали се завръща с нови серии. Политическата драма ни показва живота на Биргит Ниборг (Сидсе Бабет Кнудсен), която след множество политически перипетии е станала първата жена - премиер в Дания. Сега тя се сблъска с нови и актуални проблеми - геополитически конфликти, Русия, Китай, петролно откритие в Гренландия и личните си предизвикателства.

Премиера, Netflix

The Boys

Трети сезон на сериала, създаден по едноименния комикс, в който група обикновени хора се борят срещу супергероите от "Седморката", за да ги разобличат пред света, че не са това, за което се представят. Циничен, провокативен, кървав и забавен, в новите си серии той ще бъде и още по-мрачен и вълнуващ от всякога, обещават от продукцията.

Премиера, Amazon Prime, 3 юни

Все още няма коментари
Нов коментар