🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Видео: Асен Василев е първият гост във формата "Бъдещата власт"

Съпредседателят на ПП ще отговаря на въпроси на живо във вторник от 13 часа

Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Ще има ли правителство, какъв би бил неговият формат за управлението на страната или пък България върви към поредния кратък парламент и нов предсрочен вот? На тези въпроси ще отговарят ръководствата на ПП, ДБ и ГЕРБ в последната седмица преди предсрочните избори.

В следващите два дни Асен Василев (ПП), Христо Иванов (ДБ) и Томислав Дончев (ГЕРБ) ще разговарят с "Капитал" и "Дневник" в рамките на формата "Бъдещата власт". Партийните лидери ще отговарят на въпроси за правосъдие, икономика и финанси. Те ще трябва да изяснят и кои са възможните им партньорства в бъдещия 49-ти парламент, както и има ли допустими и недопустими компромиси.

Пред микрофона на "Капитал" и "Дневник" пръв ще седне съпредседателят на "Продължаваме промяната" и бивш финансов министър Асен Василев. Разговорът с него започва във вторник в 13 часа. Можете да го гледате на живо в профилите на "Капитал" във Facebook и YouTube, както на capital.bg.